- 7,542
- 5,114
- 113
Orda yedigin kıyma olmadıgı için olabilir 😁
Bokumdayım abi sututgsart 2 saat bize ne olduStuttgartta olan var mı
Ben stuttgarttayım ondan sordumBokumdayım abi sututgsart 2 saat bize ne oldu
O kadar ülke yok olsa kesin 😁
Tr nin kıyaslanacak bi durumu yok zaten Almanya ile Tr yi kıyaslamak Messi ile Sabri'yi kıyaslamak gibi bişeyBazı dostlar öyle yorumlar yapmışlar ki sanki almanya doğru siyaset yapıp bu noktalara geldi türkiyede de durumlar bir seçimle düzelecekmiş gibi bir algıya kapılmışlar, biri yazmış arabalarına hastayım diye bak adamların onlarca araba firması var çoğu da farklı eyaletlerinde her biri dünyaya ihracat yapıyor araba haricinde bile bir çok üretim yapıyorlar sanayi devi ülke tek başına avrupa birliğini geçindiriyorlar, biz ilk arabamızı daha yeni yaptık kısaca almanya ile tr yi kıyaslamaktan vazgeçin
Bokumdq boğulma dikkat et 🤣🤣Bokumdayım abi sututgsart 2 saat bize ne oldu
Buluşalım mı ağabey trene atlayıp geleyim yanına bokum sututgart 2 saat trenleBen stuttgarttayım ondan sordum
Ben bokumdayım abey aramızda 3 saat var trenleHambugerde olan varmi la kırollarrr
Kal orda Alicam seni 😆Ben bokumdayım abey aramızda 3 saat var trenle
Bokumun geceleri akıyor abi gel bekliyorum bokum partisi yaparızKal orda Alicam seni 😆
Türkiye dünya üzerinde var olan ülkeler arasında köklü tarihe sahip, sayılı ülkeler arasındadır. Gerek şanlı tarihi , gerek bulunduğu coğrafi konum ve zenginlikleri ile gurur duyulası bir ülkedir.Din olmadigi bunun gereksiz oldugunu dusunenler icin Turkiye bir cehennemdir. Kimse acliktan olse bile kendi memleketini bu kadar asagilayamaz. Tek gercekci temellendirmesi de budur
Olayı dine nasıl bağladın aq şu konu din harici herşeye bağlanır burda Tr yi kötuleyenler dinsiz mi sence lafa bak aqq açlıktan ölse bile bu kadar aşağilayamazmış peki tam olarak ne kadar aşağilayabiliyoruz ??? Birader rezil görgüsüz bir toplumuz bunu inkar edemezsin bak Hollanda'da sokakta çalışırken gelen geçen herkese selam veriyordu yabancılardan bende de Türkçe müzik açıktı 1 grup Türk geçti bırak kolay gelsin demeyi selam bile vermedi dün arabayla giderken önümde ki Hollanda plaka aracın arkasînda yaparsa Reis yapar tek yok Reis yazmış bi dalyarrak şerit değiştirmese yanaşıp madem bu kadar seviyorsun yalnız bırakma sq Tr ye diyecektimDin olmadigi bunun gereksiz oldugunu dusunenler icin Turkiye bir cehennemdir. Kimse acliktan olse bile kendi memleketini bu kadar asagilayamaz. Tek gercekci temellendirmesi de budur
Çünkü güzel ülkemiz siyasal islamcıların elinde peş keş çekilir vaziyette olduğu içindir, son 20 yılda toplumun ahlaki değerlerini yerle bir ettikleri için artık herkes tüysüz yetimin hakkını yediği içinde, tarikatların hacıların hocaların yalandan darbelerin, ekonomiye verilen zararların kapatılan fabrikaların bitirelin tarımın hayvancılığı eğitim seviyesini düşürmelerinin daha sayamayacağım bir çok şeyin sonucu maalesef ki 1.5 kıyma ile karşılaştırma yaptırmak zorunda kalmıştır. Herşey den önce bize vicdanı hür siyasetçiler, gazeteciler ve eğitimciler gerekli, hiçbirşey için geç değil. Önemli olan bir toplum olarak bunu düzeltmek için istekli miyiz? Yoksa aman bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mı diyeceğiz? Ama elbette 1000 yıl sonunda bile o yılan tarafından sokulacaktır. Kimse farkında değil fakat ülkeyi eyalet sistemi ile bölmeye bile çalışacaklar. İnanın sizi bilemem ama ben hasan tahsin gibi yaparım.Beyler malum ogretmenim yesil pasaport Dun Almanyaya geldim Dordmundayim . Size sadece şunu soyliyim saatlik ucret 12 Euro 1 saat calismayla 1.5 Kilo Kiyma geliyor Neden benim cennet vatanim bu halde ah ah işi siyasete dökmeden insan gibi konusalim lutfen