- 3,034
- 2,643
- 113
Trump orayada kafayı taktı reisbende kanadadayi burada en dusuk saat ucreti 18 kanada dolari hersey ucuz tek pahali olan ev kiralari
Trump orayada kafayı taktı reisbende kanadadayi burada en dusuk saat ucreti 18 kanada dolari hersey ucuz tek pahali olan ev kiralari
evetTrump orayada kafayı taktı reis
İdam çıksa olay çözülecek ülkenin tüm sorunu çözülecekAma eğlenceli adamlar, emekli yılı yaptıkları insanlara 12-13 lira maaş verdiler😁asgari ücret zammı açıklarken hadisten emekten bahsediyolar verdikleri açlık ücretinin altında,teröristi meclise davet ediyolar,organize suç örgütlerinin resmi rakamlara göre avrupada ençok olduğu ülke,ülkede bi taciz tecavüz olsa halk ayaklanırdı geçen yıl 26 bin çocuğa resmi rakamlara göre tecavüz edilmiş,cezaevleri hınca hıç dolu , her alanda sorun olup bir tane sorumlusu olmayan tek ülke. Şahsen hayattan beklentim olsa yaşım genç olsa 1dk durmam burada
Yanlış kardeşim,şu anda sana çok haksız gelen bi tutklamayı düşün bu haksızlık idamla masum bi insanın tek yaşam hakkını da alır kimsede bişey yapamazİdam çıksa olay çözülecek ülkenin tüm sorunu çözülecek
Dost suçluya hırsıza sabiğa katillere ceza yokki hınç hınç doluysa siyasi suçlulardan dolayı doludur malesefAma eğlenceli adamlar, emekli yılı yaptıkları insanlara 12-13 lira maaş verdiler😁asgari ücret zammı açıklarken hadisten emekten bahsediyolar verdikleri açlık ücretinin altında,teröristi meclise davet ediyolar,organize suç örgütlerinin resmi rakamlara göre avrupada ençok olduğu ülke,ülkede bi taciz tecavüz olsa halk ayaklanırdı geçen yıl 26 bin çocuğa resmi rakamlara göre tecavüz edilmiş,cezaevleri hınca hıç dolu , her alanda sorun olup bir tane sorumlusu olmayan tek ülke. Şahsen hayattan beklentim olsa yaşım genç olsa 1dk durmam burada
Hukuğun bağımsızlığı diye boşuna bağırmıyorlar işte a.b partisi farketmez bugün bunu kullananların yerine yarın gelen kendi ideolojisine göre yargıyı dizayn eder hukuk bağımsız olmalıDost suçluya hırsıza sabiğa katillere ceza yokki hınç hınç doluysa siyasi suçlulardan dolayı doludur malesef
Hukuk bağımsız olmalı bana sana ona herkese aynı işlemeli ama öyle değil maalesef adam 1.ci dereceyle savcılıktan mezun olmuş atanamiyor intihar ediyor diğer taraftan milletvekili yeğenini savcı diye kadın atamasını yapior adalet bunun neresindeHukuğun bağımsızlığı diye boşuna bağırmıyorlar işte a.b partisi farketmez bugün bunu kullananların yerine yarın gelen kendi ideolojisine göre yargıyı dizayn eder hukuk bağımsız olmalı
Terör tecavüz cinayet bunlara gelmeli hemde hemen.Yanlış kardeşim,şu anda sana çok haksız gelen bi tutklamayı düşün bu haksızlık idamla masum bi insanın tek yaşam hakkını da alır kimsede bişey yapamaz
Yav bu modlar bu konulara nasıl izin veriyor kanka canı sıkılan konu açar oldu salak saçma iyice soğumaya başladım forumdanKonu siyasetle birebir alakalıyken nasıl siyaset konuşmayalım kral şlsdkgşlskdg
12 mi kardeş seni iyi kekliyorlar bizim Hollanda'da 14 şu an o da en düşük olanı... neden vatan bu halde soruna gelecek olursak devleti yönetenler eğitimsiz halk eğitimsiz 2022de Hollanda'ya gelmeden önce hâlâ hiç unutmam çilek yemeyi çok severim pazardan kilosu 13tl çok pahalı geldi diye almamıştım şimdi 400gram çilek 2.5 - 3 euro ama bakmadan fiyatına alabiliyorum çünkü alım gücü var tek başımayım 50euroya haftalık alışverişi fazlasıyla yapabiliyorum Türkiye'de ise kim kimi silkebilirse derdindeBeyler malum ogretmenim yesil pasaport Dun Almanyaya geldim Dordmundayim . Size sadece şunu soyliyim saatlik ucret 12 Euro 1 saat calismayla 1.5 Kilo Kiyma geliyor Neden benim cennet vatanim bu halde ah ah işi siyasete dökmeden insan gibi konusalim lutfen
Sence sadece öğretmen mi var sanıyorsun polis savcı bile varÖğretmeni kumar formunda olan ülkenin böyle olması gayet normal bence 😀😄😀😄😀😁
Kardeş Türkiye'nin konumu 4 mevsimi falan Avrupa'da hiç bir ülkede yok ama Avrupa'da 50 ülke varsa Türkiye yaşanılacak 45.ülke falandırVala hoca kaçak geldim ama inanki elimde olsa gelmek istemezdim Türkiye cennet vala billa çocuklarımı evimi çok özledim baştakiler malesef batırıyor turkiyeyi
-1590Kardeş Türkiye'nin konumu 4 mevsimi falan Avrupa'da hiç bir ülkede yok ama Avrupa'da 50 ülke varsa Türkiye yaşanılacak 45.ülke falandır
Bitirdin bizi be reis. Hayirlisi. Bi payfix salim ben sana o haldeBeyler malum ogretmenim yesil pasaport Dun Almanyaya geldim Dordmundayim . Size sadece şunu soyliyim saatlik ucret 12 Euro 1 saat calismayla 1.5 Kilo Kiyma geliyor Neden benim cennet vatanim bu halde ah ah işi siyasete dökmeden insan gibi konusalim lutfen