Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Almanya Vs Türkiye

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Ama eğlenceli adamlar, emekli yılı yaptıkları insanlara 12-13 lira maaş verdiler😁asgari ücret zammı açıklarken hadisten emekten bahsediyolar verdikleri açlık ücretinin altında,teröristi meclise davet ediyolar,organize suç örgütlerinin resmi rakamlara göre avrupada ençok olduğu ülke,ülkede bi taciz tecavüz olsa halk ayaklanırdı geçen yıl 26 bin çocuğa resmi rakamlara göre tecavüz edilmiş,cezaevleri hınca hıç dolu , her alanda sorun olup bir tane sorumlusu olmayan tek ülke. Şahsen hayattan beklentim olsa yaşım genç olsa 1dk durmam burada
İdam çıksa olay çözülecek ülkenin tüm sorunu çözülecek

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,813
4,837
113
Burdaki arabalar hep lüks ve çok ucuz olduğu halde millet genede binmiyor toplu taşıma tercih ediyorlar en çokta tren

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
İdam çıksa olay çözülecek ülkenin tüm sorunu çözülecek
Yanlış kardeşim,şu anda sana çok haksız gelen bi tutklamayı düşün bu haksızlık idamla masum bi insanın tek yaşam hakkını da alır kimsede bişey yapamaz

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,813
4,837
113
Ama eğlenceli adamlar, emekli yılı yaptıkları insanlara 12-13 lira maaş verdiler😁asgari ücret zammı açıklarken hadisten emekten bahsediyolar verdikleri açlık ücretinin altında,teröristi meclise davet ediyolar,organize suç örgütlerinin resmi rakamlara göre avrupada ençok olduğu ülke,ülkede bi taciz tecavüz olsa halk ayaklanırdı geçen yıl 26 bin çocuğa resmi rakamlara göre tecavüz edilmiş,cezaevleri hınca hıç dolu , her alanda sorun olup bir tane sorumlusu olmayan tek ülke. Şahsen hayattan beklentim olsa yaşım genç olsa 1dk durmam burada
Dost suçluya hırsıza sabiğa katillere ceza yokki hınç hınç doluysa siyasi suçlulardan dolayı doludur malesef

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Dost suçluya hırsıza sabiğa katillere ceza yokki hınç hınç doluysa siyasi suçlulardan dolayı doludur malesef
Hukuğun bağımsızlığı diye boşuna bağırmıyorlar işte a.b partisi farketmez bugün bunu kullananların yerine yarın gelen kendi ideolojisine göre yargıyı dizayn eder hukuk bağımsız olmalı

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,813
4,837
113
Hukuğun bağımsızlığı diye boşuna bağırmıyorlar işte a.b partisi farketmez bugün bunu kullananların yerine yarın gelen kendi ideolojisine göre yargıyı dizayn eder hukuk bağımsız olmalı
Hukuk bağımsız olmalı bana sana ona herkese aynı işlemeli ama öyle değil maalesef adam 1.ci dereceyle savcılıktan mezun olmuş atanamiyor intihar ediyor diğer taraftan milletvekili yeğenini savcı diye kadın atamasını yapior adalet bunun neresinde

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,813
4,837
113
Eleştirilere açık olmalıyız bugün bana haksızlık yapılıyorsa sesin çıkmıyorsa yarın sanada yapılmayacağının bir kanitti yoktur sonuçta hepimiz bir gemideyiz o gemi batarsa hepimiz bogulacagiz ona göre kendimizi geliştirmeliyiz ülkenin malesef en büyük problemi cahiliktir

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Yanlış kardeşim,şu anda sana çok haksız gelen bi tutklamayı düşün bu haksızlık idamla masum bi insanın tek yaşam hakkını da alır kimsede bişey yapamaz
Terör tecavüz cinayet bunlara gelmeli hemde hemen.
Kral suçsuz adamı niye idam etsinler o 80 lerde 90lardi ya . Beslemiceksin cidden asicaksin kurtulacaksın zaten idam bı çıksa meclisin yüzde 80i boşalır

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
874
334
63
İş işten geçti biraz,toparlanjr elbet ama zaman alır..
Biz,büyüklerimiz bilhassa sesimizi 10_15 yıl önce ekonomi tıkırında iken çıkartacaktık,ülkede herşey ozellesirken satılırken,köprü yapilip yok cebimizden çıkmıyor yap işlet devret yaaa,diye diye bu hale geldik o zaman sandikda tepkiyi koyacaktik,işte malesef insanoglu canı yanmadikca ses cikarmiyo hele ki herşey yolundaymis gibi gözükuyorsa ooo bastakiler baştacı.

aattzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,134
386
83
Konu siyasetle birebir alakalıyken nasıl siyaset konuşmayalım kral şlsdkgşlskdg
Yav bu modlar bu konulara nasıl izin veriyor kanka canı sıkılan konu açar oldu salak saçma iyice soğumaya başladım forumdan

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Beyler malum ogretmenim yesil pasaport Dun Almanyaya geldim Dordmundayim . Size sadece şunu soyliyim saatlik ucret 12 Euro 1 saat calismayla 1.5 Kilo Kiyma geliyor Neden benim cennet vatanim bu halde ah ah işi siyasete dökmeden insan gibi konusalim lutfen
12 mi kardeş seni iyi kekliyorlar bizim Hollanda'da 14 şu an o da en düşük olanı... neden vatan bu halde soruna gelecek olursak devleti yönetenler eğitimsiz halk eğitimsiz 2022de Hollanda'ya gelmeden önce hâlâ hiç unutmam çilek yemeyi çok severim pazardan kilosu 13tl çok pahalı geldi diye almamıştım şimdi 400gram çilek 2.5 - 3 euro ama bakmadan fiyatına alabiliyorum çünkü alım gücü var tek başımayım 50euroya haftalık alışverişi fazlasıyla yapabiliyorum Türkiye'de ise kim kimi silkebilirse derdinde

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Vala hoca kaçak geldim ama inanki elimde olsa gelmek istemezdim Türkiye cennet vala billa çocuklarımı evimi çok özledim baştakiler malesef batırıyor turkiyeyi
Kardeş Türkiye'nin konumu 4 mevsimi falan Avrupa'da hiç bir ülkede yok ama Avrupa'da 50 ülke varsa Türkiye yaşanılacak 45.ülke falandır

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,870
2,398
113
Beyler malum ogretmenim yesil pasaport Dun Almanyaya geldim Dordmundayim . Size sadece şunu soyliyim saatlik ucret 12 Euro 1 saat calismayla 1.5 Kilo Kiyma geliyor Neden benim cennet vatanim bu halde ah ah işi siyasete dökmeden insan gibi konusalim lutfen
Bitirdin bizi be reis. Hayirlisi. Bi payfix salim ben sana o halde