- 3,034
- 2,643
- 113
Baştakilerin gidince ülkenin duzelicegini mi düşünüyorsun pekiVala hoca kaçak geldim ama inanki elimde olsa gelmek istemezdim Türkiye cennet vala billa çocuklarımı evimi çok özledim baştakiler malesef batırıyor turkiyeyi
Baştakilerin gidince ülkenin duzelicegini mi düşünüyorsun pekiVala hoca kaçak geldim ama inanki elimde olsa gelmek istemezdim Türkiye cennet vala billa çocuklarımı evimi çok özledim baştakiler malesef batırıyor turkiyeyi
Benide alsana bebenim eşim alman vatandasi reis . ama ulkemi daha cok seviyorum ya burasi robotik bir hayat
Evet hemde çok iyi düzelecek merak etme zaten ülkeyi batıran baştakiler malesefBaştakilerin gidince ülkenin duzelicegini mi düşünüyorsun peki
Toparlamak için epey bı zaman gerekir beceremedi diye hani bisey yapamadi bunuda indirelim der bizim vatandaş ama farki hissedilir fikrimceBaştakilerin gidince ülkenin duzelicegini mi düşünüyorsun peki
Yav kral hayal görmeyin cidden tüm dünya Türkiye'nin kuyusunu kazarken hicbisey düzelmez. Bu ülkenin ne düşmanı biter ne haini eskidenmiş o dediğin senin kralı gelse çürük olucak içindeEvet hemde çok iyi düzelecek merak etme zaten ülkeyi batıran baştakiler malesef
Yav kral hayal görmeyin cidden tüm dünya Türkiye'nin kuyusunu kazarken hicbisey düzelmez. Bu ülkenin ne düşmanı biter ne haini eskidenmiş o dediğin senin kralı gelse çürük olucak içindeEvet hemde çok iyi düzelecek merak etme zaten ülkeyi batıran baştakiler malesef
O yonten rahatsin o zaman bende ülkemi çok seviyorum ama yaşama şartları malesef insanı sürüklüyor buralara ama burda hayat yok calisma çalışma çalışma var insanlık yok dost akraba komşuluk arkadaşlik yok maalesefbenim eşim alman vatandasi reis . ama ulkemi daha cok seviyorum ya burasi robotik bir hayat
Hiç güleceğim yoktu büyük düşman zaten içerdeYav kral hayal görmeyin cidden tüm dünya Türkiye'nin kuyusunu kazarken hicbisey düzelmez. Bu ülkenin ne düşmanı biter ne haini eskidenmiş o dediğin senin kralı gelse çürük olucak içinde
Dost 15 yaşında basliyo gencler silah tasimaya bu ülke ne kadar duzelebilir artık yaToparlamak için epey bı zaman gerekir beceremedi diye hani bisey yapamadi bunuda indirelim der bizim vatandaş ama farki hissedilir fikrimce
Kimi aday yapalım kral Selo başkanı mi ? Duzeltirmi dersin herşeyiHiç güleceğim yoktu büyük düşman zaten içerde
Ben kimseye aşık değilim de . Keşke okuduklarindan bişey anlayabilseydin. Tutturmussunuz bir baştakileri bastakiler bizde çok meraklısı degilizde gelicek olan abilerimiz neyi değiştiricek onu konusalim