- 38,493
- 38,611
- 113
Konu sahibinde ilk adımın gerginliği var
Metin pusuda bekliyor
Hardcore bi roll olacağa benziyor
Metin pusuda bekliyor
Hardcore bi roll olacağa benziyor
Olsun dost Metin Hocam iyidir yine her konuya mesaj yazar ama herkese dmden yazmaz. Bol şanslarin olsun24 saattir forumda her konuya mesaj yazan adamdan sponsor mu olur
SiteKazananlarida açıklarsan sevinirim kanka
Boş koy aga ya benim işime yaradı güzel mesaj kastım ama hakkın var yarın o yine konu açsa millet yine takip eder unutur gider yani maalesefOlsun reis ben konuda yoktumda şimdi gördüm ayıptır o kadar takip etmiş millet bişey dersin öyle çıkarsın çıkacaksan
Onlinecekilis.comKazananlarida açıklarsan sevinirim kanka
5k ya bişey kalmamış afiyet bal şeker olsunBoş koy aga ya benim işime yaradı güzel mesaj kastım ama hakkın var yarın o yine konu açsa millet yine takip eder unutur gider yani maalesef
Öyle tabi ben burda kupon paylaşıyorsam kazandığı takdirde dağıtım yapcam demektir buBoş koy aga ya benim işime yaradı güzel mesaj kastım ama hakkın var yarın o yine konu açsa millet yine takip eder unutur gider yani maalesef
Kazanırsam ödül miktarın 50 TL ye düştüHer konuya gırıp benımı gordun
Pesın 25 tl razıyımKazanırsam ödül miktarın 50 TL ye düştü
Bi ara 3 kişiye 600 dağıtım yapayım dedim. Oynamadığım bi maçı oynamış gibi banko diye çekiliş açtım. O ara batırdım parayı. Gittim borç aldım yolladım 3 kişiye 600ü ertesi sabahÖyle tabi ben burda kupon paylaşıyorsam kazandığı takdirde dağıtım yapcam demektir bu
Adam kuponu bozmuş kuponda tuttu ona rağmen bakiyeyi tekrar 320K yapmış sonrası da malum zaten tüydü 😂Öyle tabi ben burda kupon paylaşıyorsam kazandığı takdirde dağıtım yapcam demektir bu
Pintinin önde gideni aqOlsun dost Metin Hocam iyidir yine her konuya mesaj yazar ama herkese dmden yazmaz. Bol şanslarin olsun
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmişKazanırsam ödül miktarın 50 TL ye düştü
Benım once 8 skorum nerde 😀😀İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş
Maxi 1-0 Meto
@tango35 bi cevap ver istersen hepimize, herkes bi cevap bekliyor...Adam kuponu bozmuş kuponda tuttu ona rağmen bakiyeyi tekrar 320K yapmış sonrası da malum zaten tüydü 😂
Ahahaha. 😂😂😂 Öyle demeyelim de israfı sevmez diyelimPintinin önde gideni aq
Ne duymak ıstıyorsun@tango35 bi cevap ver istersen hepimize, herkes bi cevap bekliyor...
ElendınPintinin önde gideni aq