- 14,741
- 9,334
- 113
Sponsor Metin Hocam değil miSon paramızla deneyek
Sponsorun gizli olanı makbuldür derdi hep
Sponsor Metin Hocam değil miSon paramızla deneyek
Tövbe tövbe senın agzın ne solerAskerde bol bol attırmışlardır kardeşimize
Adam başlamadan elendi 😂Elendin
Ben dizi izlemeye gidiyorum bol şanslar çiçeğimElendin
24 saattir forumda her konuya mesaj yazan adamdan sponsor mu olurSponsor Metin Hocam değil mi
Sponsorun gizli olanı makbuldür derdi hep
Bol boldan önce adım yazmayı unutmuşum puhahaTövbe tövbe senın agzın ne soler
Muhtemelen kaybetti umarım yanılıyorumdurYav ne adamlar var az önce o kadar insani saatlerce asker etti hirbonun teki, bozduğu kuponun kat ve katını kazanmış, konuya tek bir açıklama yapmadan kapttirip gitmiş.
Futbol yapıcam zaten takibe gerek yokBen dizi izlemeye gidiyorum bol şanslar çiçeğim
Bol şans simdidenSon paramızla deneyek
Ter idmanı yaptık Hacı orda 😂O konuyu daha yeni gördüm dağıtım yapmıcaksan bi güzellik yapmıcaksan niye forumda paylaşıyorsun neyin şovunu yapıyorsun arkadaş 60 sayfa durmuş insanlar
Kaybedebilir dagitmayadablir sonuçta kuponu bozdu ama gelip nezaketen insanlara açıklama yapsin yani, ahlaksızlıktır buMuhtemelen kaybetti umarım yanılıyorumdur
Dakika sayardık kırdın kalbimiziFutbol yapıcam zaten takibe gerek yok
Olsun reis ben konuda yoktumda şimdi gördüm ayıptır o kadar takip etmiş millet bişey dersin öyle çıkarsın çıkacaksanTer idmanı yaptık Hacı orda 😂
Doğru diyosun kanka. İnsanlar 3 saat falan takip etmiş. Gelip pokerde kazandım sıkıntı yok dedikten sonra nezaketen bişeyler dağıt ya da de ki dağıtım olmayacak kusura bakmayınKaybedebilir dagitmayadablir sonuçta kuponu bozdu ama gelip nezaketen insanlara açıklama yapsin yani, ahlaksızlıktır bu
Her konuya gırıp benımı gordun24 saattir forumda her konuya mesaj yazan adamdan sponsor mu olur
Kazananlarida açıklarsan sevinirim kankaFutbol yapıcam zaten takibe gerek yok