- 29,478
- 21,526
- 113
Bozulduysa lıstedekıler dusunsun amk sananeLa ben bunlarda bayadir oynamıyordum inşallah bozulmamistir bunlar
Bozulduysa lıstedekıler dusunsun amk sananeLa ben bunlarda bayadir oynamıyordum inşallah bozulmamistir bunlar
Gecen forumdan biri 1.5m cekti kimdi hatırlamıyorumLa ben bunlarda bayadir oynamıyordum inşallah bozulmamistir bunlar
Yok laaa olsa burda çorbamı beklerim antrikot yemeye giderim az zengin düşünBak ya bırak çorbayı şimdi durum acil![]()
Yalan yalan o 😂😂Gecen forumdan biri 1.5m cekti kimdi hatırlamıyorum
Jackpot alani mi diyonYalan yalan o 😂😂
Yohhh amq siteyi adama devreder kaçar bunlarGecen forumdan biri 1.5m cekti kimdi hatırlamıyorum
Bugun konu acan vardıya besıktas rakıbıne sıradakı gol dıye baska bsey oynamıa oyduJackpot alani mi diyon
He aynen. Kolpa miBugun konu acan vardıya besıktas rakıbıne sıradakı gol dıye baska bsey oynamıa oydu
He ben onu diyorum o yalanJackpot alani mi diyon
Kalkmadı mı lâ otobüs etrafına bir bak belki gittiler bırak amk çorbayı yolda kalıcanBugun konu acan vardıya besıktas rakıbıne sıradakı gol dıye baska bsey oynamıa oydu
Bılmıyorum estı buralarda kımseye koklatmadı bugunde yanlıs bahıs almısHe aynen. Kolpa mi
İyi denk gelmiş valla darısı bize dostBugün öyle bı olay yaşadım ki bı daha kesinlikle yaşayamam meybetin kodunu almıştım TG den 500 yap 250 çek diye 250 çekim talebi verdim red yedi 100 yatırım istedi sonra 100 yatırdım 250 yi çektim gatese girdim 100 lira ile 500 x Ler havada uçtu ama çoğu boş attı 100 e 2200 verdi sonra o parayla Gates de 16 k yaptım sonra bı baktım beni nobonus yapmış aha dedim kesin paraya cokecekler aq 10 dakika içinde ödedi sonra parayı şaşırdım acil 10 k ödemem vardı onu verdiydim sonra burda 5 kişiye para attim şimdi yine takılıyoruz işte öyle
Ulan ne sanslısın 5 kısı arasında erhan sınan varmıBugün öyle bı olay yaşadım ki bı daha kesinlikle yaşayamam meybetin kodunu almıştım TG den 500 yap 250 çek diye 250 çekim talebi verdim red yedi 100 yatırım istedi sonra 100 yatırdım 250 yi çektim gatese girdim 100 lira ile 500 x Ler havada uçtu ama çoğu boş attı 100 e 2200 verdi sonra o parayla Gates de 16 k yaptım sonra bı baktım beni nobonus yapmış aha dedim kesin paraya cokecekler aq 10 dakika içinde ödedi sonra parayı şaşırdım acil 10 k ödemem vardı onu verdiydim sonra burda 5 kişiye para attim şimdi yine takılıyoruz işte öyle
Smdi remo cricima ilk yarı var bas 😂😂Bugün öyle bı olay yaşadım ki bı daha kesinlikle yaşayamam meybetin kodunu almıştım TG den 500 yap 250 çek diye 250 çekim talebi verdim red yedi 100 yatırım istedi sonra 100 yatırdım 250 yi çektim gatese girdim 100 lira ile 500 x Ler havada uçtu ama çoğu boş attı 100 e 2200 verdi sonra o parayla Gates de 16 k yaptım sonra bı baktım beni nobonus yapmış aha dedim kesin paraya cokecekler aq 10 dakika içinde ödedi sonra parayı şaşırdım acil 10 k ödemem vardı onu verdiydim sonra burda 5 kişiye para attim şimdi yine takılıyoruz işte öyle
Aq millete 180k kişi arasında holigan çekilişi çıkıyor asıl şanslı onlar aqUlan ne sanslısın 5 kısı arasında erhan sınan varmı