- 9,787
- 6,600
- 113
Halla odemedimi o siteAq millete 180k kişi arasında holigan çekilişi çıkıyor asıl şanslı onlar aq
Halla odemedimi o siteAq millete 180k kişi arasında holigan çekilişi çıkıyor asıl şanslı onlar aq
Orda sıstem yanlıs sıteye o gun 1k atanlar arasında yapıcak o cekılısı para yagar sıteyeAq millete 180k kişi arasında holigan çekilişi çıkıyor asıl şanslı onlar aq
BebDağıtımi kim yapıyor
Şans yürüdümu yürüyor dostBugün öyle bı olay yaşadım ki bı daha kesinlikle yaşayamam meybetin kodunu almıştım TG den 500 yap 250 çek diye 250 çekim talebi verdim red yedi 100 yatırım istedi sonra 100 yatırdım 250 yi çektim gatese girdim 100 lira ile 500 x Ler havada uçtu ama çoğu boş attı 100 e 2200 verdi sonra o parayla Gates de 16 k yaptım sonra bı baktım beni nobonus yapmış aha dedim kesin paraya cokecekler aq 10 dakika içinde ödedi sonra parayı şaşırdım acil 10 k ödemem vardı onu verdiydim sonra burda 5 kişiye para attim şimdi yine takılıyoruz işte öyle
Kesin vardır 😂😂Ulan ne sanslısın 5 kısı arasında erhan sınan varmı
GelmişBeyler bu maci nerden bulabilirim mac bir anda kayboldu canlidan
Hakan darlanıyo45 dk oldu hala tık yok
Finans uyuyor galiba canlıyı bi dürt45 dk oldu hala tık yok
Ben de oynadım bultenden kaldırmışlar Sofascore dan baktım 16 12 gösteriyor 2. çeyreğin sonucunuBeyler bu maci nerden bulabilirim mac bir anda kayboldu canlidan
Arka fona medineye varamadımı koyup hıçkıra hıçkıra okudum dost gözyaşları selBugün öyle bı olay yaşadım ki bı daha kesinlikle yaşayamam meybetin kodunu almıştım TG den 500 yap 250 çek diye 250 çekim talebi verdim red yedi 100 yatırım istedi sonra 100 yatırdım 250 yi çektim gatese girdim 100 lira ile 500 x Ler havada uçtu ama çoğu boş attı 100 e 2200 verdi sonra o parayla Gates de 16 k yaptım sonra bı baktım beni nobonus yapmış aha dedim kesin paraya cokecekler aq 10 dakika içinde ödedi sonra parayı şaşırdım acil 10 k ödemem vardı onu verdiydim sonra burda 5 kişiye para attim şimdi yine takılıyoruz işte öyle
Reıs gelmıs cıtırdan bır dagıtım gelırmıBeyler bu maci nerden bulabilirim mac bir anda kayboldu canlidan
Rastgele attiydim ya birinin rol konusuyduUlan ne sanslısın 5 kısı arasında erhan sınan varmı
Hele şu 700 k yi bidaha anlat bayadir dinlemiyoruzKarşınızda Beşiktaşın yeni hocası metin
Ne
Arka fona medineye varamadımı koyup hıçkıra hıçkıra okudum dost gözyaşları sel
Tebrikler dost
Beşiktaş in konusuyduRastgele attiydim ya birinin rol konusuydu
Osımhamda ole yapmıstı padısahbetten 350 k alınca dagıtmıs rastgele sımdı roll bıle kovalayamıyo utancındanRastgele attiydim ya birinin rol konusuydu
Gelmismi kankaReıs gelmıs cıtırdan bır dagıtım gelırmı
Nasıl dagitmisti cevap bile vermediOsımhamda ole yapmıstı padısahbetten 350 k alınca dagıtmıs rastgele sımdı roll bıle kovalayamıyo utancından
750 olm yanlış söylemeyin sürekliHele şu 700 k yi bidaha anlat bayadir dinlemiyoruz
Yukarda yazdım skoruGelmismi kanka