- 38,493
- 38,611
- 113
Slotta kesin@qguzh4nn0 ıhtıyac yok heralds
Slotta kesin@qguzh4nn0 ıhtıyac yok heralds
Ben şuan burda olmayan birisi olarak onu dedim onla benim bir muhabbetimde olmadi dogru düzgünBiz gt muyduk zeisycim sana da cok kiyagimiz olmustu zamaninda. Kiniyorum seni
Artik ismini yeni bi takim yapma zamani gelmedi mi union st gilloonSlotta kesin
Takiliyorum yahuBen şuan burda olmayan birisi olarak onu dedim onla benim bir muhabbetimde olmadi dogru düzgün
Seni mesela orda hatirlamiyorum egeyi hatırlıyorum erhan metin valenciennes i barriosu hatirliyorumBiz gt muyduk zeisycim sana da cok kiyagimiz olmustu zamaninda. Kiniyorum seni
Yok la yarn sabah yola gidicem hazırlık yapıyorum sabah iş kitlediler banaSlotta kesin
Ula metin havale ücretini bile bizden kesmişsin nasıl sevgi bu puhahaSende benı tanımıyorsun dagıtmayı severım puahah
Cok aktif değildim dogru. Gunde 2kere goygoy ywpardik zaten o kadsrSeni mesela orda hatirlamiyorum egeyi hatırlıyorum erhan metin valenciennes i barriosu hatirliyorum
Butra vardı kardeşimSeni mesela orda hatirlamiyorum egeyi hatırlıyorum erhan metin valenciennes i barriosu hatirliyorum
Kanka gelenı 5 e boldım ayıpsınUla metin havale ücretini bile bizden kesmişsin nasıl sevgi bu puhaha