- 31,304
- 20,888
- 113
Tamam paratim at bana çekim gelince aticam sana gönderirsin
Tamam paratim at bana çekim gelince aticam sana gönderirsin
Sikinti yok dost gol oldugunda yazdim sadece cok konusmam genelde konularda amakanka 4 mesajın vardı valla :S senıde alalım adam bası 400 olsun sıkıntı yok
@AllanSaintMaximin bu arkadaaıda alalım uygun gorursenSikinti yok dost gol oldugunda yazdim sadece cok konusmam genelde konularda ama
Sıkıntı yok haketmediysem gözünde laf etmemkanka 4 mesajın vardı valla :S senıde alalım adam bası 400 olsun sıkıntı yok
Ben sana 2 k aticam Metin fazlasını atamam sen bilirsin@AllanSaintMaximin bu arkadaaıda alalım uygun gorursen
Emraha baglama 500 alcagımıza 400 alırız dert degılSıkıntı yok haketmediysem gözünde laf etmem
Yok dost valla emraha baglayan birisi degilimEmraha baglama 500 alcagımıza 400 alırız dert degıl
Sende benı tanımıyorsun dagıtmayı severım puahahYok dost valla emraha baglayan birisi degilimsen tanimiyorsun beni
![]()
Ben losers ekibinde az cok görmüştüm seni felanSende benı tanımıyorsun dagıtmayı severım puahah
Orda cakal cıktı yarısıBen losers ekibinde az cok görmüştüm seni felan
Orda bi @Mrlbra iyi birisiydi sanirim benim gördüğüm kadariylaOrda cakal cıktı yarısı
Iste onu dolandırdılar 30 k puahahOrda bi @Mrlbra iyi birisiydi sanirim benim gördüğüm kadariyla
AtamızdıOrda bi @Mrlbra iyi birisiydi sanirim benim gördüğüm kadariyla
Kesene bereket askerTamam paratim at bana çekim gelince aticam sana gönderirsin
Biz gt muyduk zeisycim sana da cok kiyagimiz olmustu zamaninda. Kiniyorum seniOrda bi @Mrlbra iyi birisiydi sanirim benim gördüğüm kadariyla
Kesene bereket reısGonderdim ben metine dağıtımı yapacak teşekkürler dostlar konu kilit reis kazandı burası @Shellac