Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alkol

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,731
709
113
Etkin eşliğinde 50lik viski çekiliyor reis

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
525
238
43
şuanda alkol krizindeyim açık tekel yok evdekiler de arabanın anahtarını saklamış uyku desen o da yok ne halt edicez beyler amacım şuan alkole kavuşmak önümüzdeki hafta bırakıcam daha önce bıraktım yine yapıcam bu arada madde bağımlısı reisler gelip dalga geçmesinler envai çeşit madde kullandım hepsini bıraktım alkole çare bulamıyorum amateme bile gittim huzurlu geceler herkeze
Kanks 8 sarı Tuborg 1 kırmızı yaptım çokta sikimde kim Max 5000 x.almis kim 15 bin almış şimdi 100 liram kalmış 50 kuruştan balıkçı keyecez

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,176
768
113
Kekik varsa evde kovala gitsin

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Kral gece tekeli bulmaya calis, yoksa da ara bi taksiciyi paranin kokusunu alsin kasayla bira getirir. Para herşeyi çözer de iste ne kadar bi para çözer 😄

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,970
13,099
113
benim konum kardeş 40 maçta 2 gol 2 asist yapan adama hayranlık duyan birisiyle muhatap olmam
Ailen neden anahtari sakliyor senin hayranlik duydugun sey cakmak gazi falanmi yazik olm sana gencligine yazik sen muptezel olmussun alkol falan birak bu isleri

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
Kral gece tekeli bulmaya calis, yoksa da ara bi taksiciyi paranin kokusunu alsin kasayla bira getirir. Para herşeyi çözer de iste ne kadar bi para çözer 😄
taksici falan o işler bana ters açık tekel de biliyom ama anahtar yok işte anahtar olsa 1 sn durmam