- 1,731
- 709
- 113
Etkin eşliğinde 50lik viski çekiliyor reis
kardeş sen gelip benim konularıma cevap atma tmmıYa Allah aşkına şu konuya yorum atmayın da yukarıda kalmasın
tamam kardeşim birazdan iş ilanları başlar, bunu beğenmiyosan orada görüşürüzYa Allah aşkına şu konuya yorum atmayın da yukarıda kalmasın
yavaş iç ararsın sonra ben danalar gibi dolanıyorum şuanEtkin eşliğinde 50lik viski çekiliyor reis
Kanks 8 sarı Tuborg 1 kırmızı yaptım çokta sikimde kim Max 5000 x.almis kim 15 bin almış şimdi 100 liram kalmış 50 kuruştan balıkçı keyecezşuanda alkol krizindeyim açık tekel yok evdekiler de arabanın anahtarını saklamış uyku desen o da yok ne halt edicez beyler amacım şuan alkole kavuşmak önümüzdeki hafta bırakıcam daha önce bıraktım yine yapıcam bu arada madde bağımlısı reisler gelip dalga geçmesinler envai çeşit madde kullandım hepsini bıraktım alkole çare bulamıyorum amateme bile gittim huzurlu geceler herkeze
inşallah ilk spinden oyuna sokarKanks 8 sarı Tuborg 1 kırmızı yaptım çokta sikinde kim Max 5000 x.almis kim 15 bin almış şimdi 100 liram kalmış 50 kuruştan balıkçı keyecez
Kes la sana mı sorucam dumbuk arabanın anahtarını saklamislar yazmış bide anana babana yazık kim bilir neler çektirdin insanlarakardeş sen gelip benim konularıma cevap atma tmmı
benim konum kardeş 40 maçta 2 gol 2 asist yapan adama hayranlık duyan birisiyle muhatap olmamKes la sana mı sorucam dumbuk arabanın anahtarını saklamislar yazmış bide anana babana yazık kim bilir neler çektirdin insanlara
Aq sokarsa 15 lira verecek 😃😃😃inşallah ilk spinden oyuna sokar
boşver heyecan yaşarsın 7 tl big win ekranındaAq sokarsa 15 lira verecek 😃😃😃
Araban yok bu 1 İstanbul da değil Hatay'da yaşıyorsun bu 2. Mal mal milleti trollemeyi bırak 3 hadi rastgelebenim konum kardeş 40 maçta 2 gol 2 asist yapan adama hayranlık duyan birisiyle muhatap olmam
Ailen neden anahtari sakliyor senin hayranlik duydugun sey cakmak gazi falanmi yazik olm sana gencligine yazik sen muptezel olmussun alkol falan birak bu isleribenim konum kardeş 40 maçta 2 gol 2 asist yapan adama hayranlık duyan birisiyle muhatap olmam
taksici falan o işler bana ters açık tekel de biliyom ama anahtar yok işte anahtar olsa 1 sn durmamKral gece tekeli bulmaya calis, yoksa da ara bi taksiciyi paranin kokusunu alsin kasayla bira getirir. Para herşeyi çözer de iste ne kadar bi para çözer 😄
Senin heyecanını sikeyim am suratli naptın lan evdekilere aq teröristiboşver heyecan yaşarsın 7 tl big win ekranında
Taksi çağır dosttaksici falan o işler bana ters açık tekel de biliyom ama anahtar yok işte anahtar olsa 1 sn durmam
şu baly işini azaltın arkadaşAraban yok bu 1 İstanbul da değil Hatay'da yaşıyorsun bu 2. Mal mal milleti trollemeyi bırak 3 hadi rastgele
O isler bana ters derken anlamadim o kismi kral.taksici falan o işler bana ters açık tekel de biliyom ama anahtar yok işte anahtar olsa 1 sn durmam
bişiye ederinden fazla para vermek istememO isler bana ters derken anlamadim o kismi kral.