- 6,572
- 7,283
- 113
Ama kumar oynarsinbişiye ederinden fazla para vermek istemem
Ama kumar oynarsinbişiye ederinden fazla para vermek istemem
bonus kovalıyom ben sadece reisAma kumar oynarsin![]()
Ne bonusu aq cevrimsiz 5 kırmızı Tuborg mu kovaliyonbonus kovalıyom ben sadece reis
Biraz önce iş aramıyor muydun sen kanka acil para lazım diyordun şimdide alkol diyorsunşuanda alkol krizindeyim açık tekel yok evdekiler de arabanın anahtarını saklamış uyku desen o da yok ne halt edicez beyler amacım şuan alkole kavuşmak önümüzdeki hafta bırakıcam daha önce bıraktım yine yapıcam bu arada madde bağımlısı reisler gelip dalga geçmesinler envai çeşit madde kullandım hepsini bıraktım alkole çare bulamıyorum amateme bile gittim huzurlu geceler herkeze
bazı zaaflarımıza söz geçiremiyoruz maalesefBiraz önce iş aramıyor muydun sen kanka acil para lazım diyordun şimdide alkol diyorsun
Bunlar farlı model reısBiraz önce iş aramıyor muydun sen kanka acil para lazım diyordun şimdide alkol diyorsun
Hahaha 😀🥳🥳Bunlar farlı model reıs
Kankam yaptık bizde kafayı dalga olmus soba borusu gibi bizimde zaaflarimiz var valla sikecem buruşuk gotunu uzatmabazı zaaflarımıza söz geçiremiyoruz maalesef
Yürü lan yürüKes la sana mı sorucam dumbuk arabanın anahtarını saklamislar yazmış bide anana babana yazık kim bilir neler çektirdin insanlara