Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alkol

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
şuanda alkol krizindeyim açık tekel yok evdekiler de arabanın anahtarını saklamış uyku desen o da yok ne halt edicez beyler amacım şuan alkole kavuşmak önümüzdeki hafta bırakıcam daha önce bıraktım yine yapıcam bu arada madde bağımlısı reisler gelip dalga geçmesinler envai çeşit madde kullandım hepsini bıraktım alkole çare bulamıyorum amateme bile gittim huzurlu geceler herkeze

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,144
22,104
113
şuanda alkol krizindeyim açık tekel yok evdekiler de arabanın anahtarını saklamış uyku desen o da yok ne halt edicez beyler amacım şuan alkole kavuşmak önümüzdeki hafta bırakıcam daha önce bıraktım yine yapıcam bu arada madde bağımlısı reisler gelip dalga geçmesinler envai çeşit madde kullandım hepsini bıraktım alkole çare bulamıyorum amateme bile gittim huzurlu geceler herkeze
Kanarya dayım tekel var servısle getırıyoe paran varmı

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,364
7,382
113
En yakın muzikhol bar restorant neyse gidiyorsun alıyosun aga

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
boşver dost, paran olmasa ne olacak. Onun da parası yok ama bak bütün gün roll açıyor başkalarının parasıyla. Sen de başkasının parasıyla içersin, sor taktik versin sana az
başkasının parasıyla karılar içer ben kendi paramla içiyorum eyvallah

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
1,604
113
Ben sana içki bırakma konusunda nasihat veriyim sende bana kumar bırakma konusunda nasihat ver