- 9,069
- 9,667
- 113
İzmir'imin kültürü bile yeter başka bişey söylemeye gerek yokİstanbul u Suriyeliler bozdu İzmir'in insanı Yeter bence çok çalıştım İzmir'de de istanbuldada
İzmir'imin kültürü bile yeter başka bişey söylemeye gerek yokİstanbul u Suriyeliler bozdu İzmir'in insanı Yeter bence çok çalıştım İzmir'de de istanbuldada
GusulUlan yıne yattık nerde hata yapıyom ya 😏
O araplarin.ben taaaaa aw onlari getirnlerindeİstanbul u Suriyeliler bozdu İzmir'in insanı Yeter bence çok çalıştım İzmir'de de istanbuldada
Abdest tamam baht yok
30 şehirde çalışmisımdır İzmir ve Bodrum'un yerlisi kadar kültürlü insanlar gormedimİzmir'imin kültürü bile yeter başka bişey söylemeye gerek yok![]()
Nişantaşı Esnafı mutluO araplarin.ben taaaaa aw onlari getirnlerinde
Abdi ipekci cihangir ve tesvikiye30 şehirde çalışmasıdır İzmir ve Bodrum'un yerlisi kadar kültürlü insanlar gormedim
Aslen muglaliyim anne baba Muğla'da halen kendim İzmir'de yasiyorum o derece yani 😂30 şehirde çalışmisımdır İzmir ve Bodrum'un yerlisi kadar kültürlü insanlar gormedim
Sen kuponmu ypcan bu arada30 şehirde çalışmisımdır İzmir ve Bodrum'un yerlisi kadar kültürlü insanlar gormedim
Mugla guzeldirAslen muglaliyim anne baba Muğla'da halen kendim İzmir'de yasiyorum o derece yani 😂
Muğla'da Bodrum'da çok kaldım ben harbi güzel şehir aw şanslısınAslen muglaliyim anne baba Muğla'da halen kendim İzmir'de yasiyorum o derece yani 😂
Bilmem Alive yapacan dedi 😂😂Sen kuponmu ypcan bu arada
Muğla aşktır dost gerçekten şivesi yeter diyorum insanların anlaması için 😂Mugla guzeldir
Pangalti kurtuluşAbdi ipekci cihangir ve tesvikiye
Bodrum guzel aga essiz bi yerMuğla'da Bodrum'da çok kaldım ben harbi güzel şehir aw şanslısın
Yok la cok eskidendi oralar ama yine guzeldir oralarPangalti kurtuluş
Aynen ya havası bambaşka sahilleri falan çok temiz tam yaşanılacak memleket ama kiralar 30 bin den başlıyorBodrum guzel aga essiz bi yer
Kaç kere gittin awBodrum guzel aga essiz bi yer
Hiii sponsor diosunBilmem Alive yapacan dedi 😂😂