- 9,069
- 9,667
- 113
Engelledigim isimler lütfen konuya yazmayın görüyorum yazdiklarinizi 😂
O pokus limit artmiyomu awEn son pokus ödeme hizmetleride derdine çare olmadı orayada borçlandı
Nişantaşı'nın Robin hooduNasıl bı nisantasiymis bu dost anlamadım 😂
Ayda 15 k kredi odersen anlarsinNasıl bı nisantasiymis bu dost anlamadım 😂
Dur arttırıyımO pokus limit artmiyomu aw
Gel sen benim 73k kredi paramı öde ben Nişantaşı'nda otururm 15k da öderim dost 😂Ayda 15 k kredi odersen anlarsin
Ben Allah'ın dagindayim dost haberin var dimi 😂😂Nişantaşı'nda olmasaydı aninda rol yap derdim 😂
Ora nere la 😂Ben Allah'ın dagindayim dost haberin var dimi 😂😂
Nisantasinda oturmn ivin 5 milyonun varmi minumum odaGel sen benim 73k kredi paramı öde ben Nişantaşı'nda otururm 15k da öderim dost 😂
Adam hak etti rollingi😃Ben Allah'ın dagindayim dost haberin var dimi 😂😂
İzmir'deki Dükkanı devretsem onun 2 katı dost 😂 Ankara'yı katmayim şimdi 😂Nisantasinda oturmn ivin 5 milyonun varmi minumum oda
Hiiii param var diosun yani parali insani cok sewerimİzmir'deki Dükkanı devretsem onun 2 katı dost 😂 Ankara'yı katmayim şimdi 😂
Param yok demedim de ne için para lazım o sıkıntı bende 😂Hiiii param var diosun yani parali insani cok sewerim
Doğunun en doğuşunun en doğuşunun en altı ikametgah atmayalım şimdi konun kirlenmesin 😂😂Ora nere la 😂
Ewi satiorum alici cikmadi 8 milyon anlasabiliriz senleİzmir'deki Dükkanı devretsem onun 2 katı dost 😂 Ankara'yı katmayim şimdi 😂
Yok yok param var dion isteParam yok demedim de ne için para lazım o sıkıntı bende 😂
Ne beşi beşe kaldırımın bı metrekaresini alamazsın awNisantasinda oturmn ivin 5 milyonun varmi minumum oda
Yarı fiyatına da bulurum dost orda 😂 ama senin Nişantaşı'nda yaşamam ben Ataşehir canimdir 😂Ewi satiorum alici cikmadi 8 milyon anlasabiliriz senle