Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti alivelive / NBA

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,069
9,667
113
Valla abi iyiki yedi yoksa kart yiyene kadar Sivas oynadı karttan sonra tek kale oynadı fener ama girmedi top hoş senin kupona faydası olmazdı
Has Sivas oynadı demişsin inada cevap vereyim bir gsli olarak oyunu soğutmak tam başkada bişey yapmadı Sivas gözle izlemek de büyük meseleymis bunuda anladım burda

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,692
38,474
113
Has Sivas oynadı demişsin inada cevap vereyim bir gsli olarak oyunu soğutmak tam başkada bişey yapmadı Sivas gözle izlemek de büyük meseleymis bunuda anladım burda
Valla ben lokantaya yemeğe gittim maç acıkmış 20 42 arası izledim fenerin eline top geçmedi Sivas üç net pozisyon kaçırdı genel olarak izlemedim maçı birde 77 85 arası izledim fenwr tek kale 22 kişi Sivas kala önünde oynadı

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,069
9,667
113
Valla ben lokantaya yemeğe gittim maç acıkmış 20 42 arası izledim fenerin eline top geçmedi Sivas üç net pozisyon kaçırdı genel olarak izlemedim maçı birde 77 85 arası izledim fenwr tek kale 22 kişi Sivas kala önünde oynadı
Yaw hocam sensin. Uzatmanın anlamı yok 77.85 arası Sivas kale önünde oynandı demişsin ben yanlış macii izleyerek aylık 179 lira beine para ödüyorum kusura bakma. Sunuda belirteyim 10 kişi kalmış Fener'e karşı bı kere bile organize atağı olmasini bırak pozisyonu yok

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,143
20,820
113
Gazamız Mübarek olsun

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,143
20,820
113
Kötü başladık

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,143
20,820
113
Başka artık be

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,069
9,667
113
Bu koc zionu oynatamadigi sürece nop tan bı yol olmaz herkes kendi kafasında oynuyor

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,069
9,667
113
Murpheyi Jones denen aptala deniyor halen cildirmalik tamamen