- 40,143
- 20,820
- 113
Bol şanslar
Umarım kazanırsın dost paylaşımcı bir kardesimizssin takdir eder seviniriz gerçektenHocam bana b10 Kuponunu attırmabilmediğin kaç kuponum var
![]()
Ben buraya kupon paylaşırken insanlarda kazandın diye paylaşıyorum yoksa herkes kendi ekmeğini yer
Bak bak uyumamışBol şanslar
Has Sivas oynadı demişsin inada cevap vereyim bir gsli olarak oyunu soğutmak tam başkada bişey yapmadı Sivas gözle izlemek de büyük meseleymis bunuda anladım burdaValla abi iyiki yedi yoksa kart yiyene kadar Sivas oynadı karttan sonra tek kale oynadı fener ama girmedi top hoş senin kupona faydası olmazdı
Uyku tutmadıBak bak uyumamış![]()
Valla ben lokantaya yemeğe gittim maç acıkmış 20 42 arası izledim fenerin eline top geçmedi Sivas üç net pozisyon kaçırdı genel olarak izlemedim maçı birde 77 85 arası izledim fenwr tek kale 22 kişi Sivas kala önünde oynadıHas Sivas oynadı demişsin inada cevap vereyim bir gsli olarak oyunu soğutmak tam başkada bişey yapmadı Sivas gözle izlemek de büyük meseleymis bunuda anladım burda
Yaw hocam sensin. Uzatmanın anlamı yok 77.85 arası Sivas kale önünde oynandı demişsin ben yanlış macii izleyerek aylık 179 lira beine para ödüyorum kusura bakma. Sunuda belirteyim 10 kişi kalmış Fener'e karşı bı kere bile organize atağı olmasini bırak pozisyonu yokValla ben lokantaya yemeğe gittim maç acıkmış 20 42 arası izledim fenerin eline top geçmedi Sivas üç net pozisyon kaçırdı genel olarak izlemedim maçı birde 77 85 arası izledim fenwr tek kale 22 kişi Sivas kala önünde oynadı
Neden ki dost ?Ulan şimdi sabah olmaz para yatmış sigara alamıyoruz iyimi![]()
Gerçi zion ve valencunasini aynı anda sahaya süren koctan ta fazla bişey beklememek gerekiyorBu koc zionu oynatamadigi sürece nop tan bı yol olmaz herkes kendi kafasında oynuyor