- 9,069
- 9,667
- 113
Bol sanslar reis. Gunduzun acisini cikaracam diyon ha
Hırs yapan kaybeder beş 😂Bol sanslar reis. Gunduzun acisini cikaracam diyon ha
Bugun getirelim sakin olur ufleme rahatca gider yerine😂Hırs yapan kaybeder beş 😂
Zerre önemi yok ya yarın toplarız sorun yokBugun getirelim sakin olur ufleme rahatca gider yerine😂
Fazla mal göz cikarmaz 😂Zerre önemi yok ya yarın toplarız sorun yok
Bol şans dossr sen NBA ali4miydin ya
Fener ılk yarı kornere gırmıstım bnde hakem saolsun korner olanlara out dedı hep delırdım yaFener 2 gol atsa Maldivler de tayildeydik oderece tüpçü herşeye ayar cekmis
Abi senin suçun yok 90 dakika da bile atamadilar ;(Fener 2 gol atsa Maldivler de tayildeydik oderece tüpçü herşeye ayar cekmis
3 çıktı ya sen kaç oynadın 5 miFener ılk yarı kornere gırmıstım bnde hakem saolsun korner olanlara out dedı hep delırdım ya
Atması sorun deil hakem 15 dakikadan donra kontrolü kaybettiAbi senin suçun yok 90 dakika da bile atamadilar ;(
Valla abi iyiki yedi yoksa kart yiyene kadar Sivas oynadı karttan sonra tek kale oynadı fener ama girmedi top hoş senin kupona faydası olmazdıFenerin yediği kırmızı kartta bırak karti faul diyenin futbol aklını boşver beyninden şüphe ederim.
Hakem kart bahsi oynamis 11 sari 1 kirmizi vardiFenerin yediği kırmızı kartta bırak karti faul diyenin futbol aklını boşver beyninden şüphe ederim.
2 korneri yedi zaten inada girmistimFener ılk yarı kornere gırmıstım bnde hakem saolsun korner olanlara out dedı hep delırdım ya
Hocam bana b10 Kuponunu attırmaValla abi iyiki yedi yoksa kart yiyene kadar Sivas oynadı karttan sonra tek kale oynadı fener ama girmedi top hoş senin kupona faydası olmazdı
Sağlık olsun var dünyadaki dengeleri değiştirdi dost NBA başlasın2 korneri yedi zaten inada girmistim