- 64,207
- 29,675
- 113
Faul 4
İyi oldu uyardığın dost eyvallah ben 2 kez para attım pişman oldum şimdiBu @pehlivan35 denen arkadaş erdalbakkal dostlar . Çok dikkatli olun. Önceden bana borç takmıştı . İki yıl falan oldu . Geçen yazmış sana pazar atacağım diye . Belki 30 defa atacağım diye bahanelerle kendini kandırıyor . Umrumda değil . Sürekli namus sözleri ,yeminler . Şu forumlarda böyle arkadaslar hem rolling yapacakları hem etkinlik yapacakları soğutuyor
Betco yanlış su an knka 5Betco 3 dıyo emınmıyız 4e
Yav ne bu 2 2 atlıyon sende 🤣
Bankada borç versene kanka evdeki timsahima yem alcamBu @pehlivan35 denen arkadaş erdalbakkal dostlar . Çok dikkatli olun. Önceden bana borç takmıştı . İki yıl falan oldu . Geçen yazmış sana pazar atacağım diye . Belki 30 defa atacağım diye bahanelerle kendini kandırıyor . Umrumda değil . Sürekli namus sözleri ,yeminler . Şu forumlarda böyle arkadaslar hem rolling yapacakları hem etkinlik yapacakları soğutuyor
Mevzu savaşın takması deilki dostumSavas bosa takmaz dost![]()
Belki o an imana gelmiştirMevzu savaşın takması deilki dostum
marleye para takması da deil. Benim düşüncem marley rolling yapiyor sürekli olurda kazanırsa isminden ayikmasin diye mi yazmış acaba
Ank 2 yıl olmuş . Bir de geçen geldiğinde ne borcu birader paranı fazlasıyla attım dediydiBu nasıl bi terbiyesizlik la
6 su an aga güven banaBetco 4
Faiziyle beraber tam 4890 lira borçlu suanAnk 2 yıl olmuş . Bir de geçen geldiğinde ne borcu birader paranı fazlasıyla attım dediydi
Senın gbıdagıtanlardan dıslanmamak ıcın olabılır dostMevzu savaşın takması deilki dostum
marleye para takması da deil. Benim düşüncem marley rolling yapiyor sürekli olurda kazanırsa isminden ayikmasin diye mi yazmış acaba
Erdalbakkal muhabbeti ne :\Ank 2 yıl olmuş . Bir de geçen geldiğinde ne borcu birader paranı fazlasıyla attım dediydi