Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Alivelive / 2'li

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Ü işte bi terslik varr İspanyol’la normalde kasap gibidir ama

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
17 dakkada 1 faul oldu Halis mi bu oha

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,837
20,266
113
Bu @pehlivan35 denen arkadaş erdalbakkal dostlar . Çok dikkatli olun. Önceden bana borç takmıştı . İki yıl falan oldu . Geçen yazmış sana pazar atacağım diye . Belki 30 defa atacağım diye bahanelerle kendini kandırıyor . Umrumda değil . Sürekli namus sözleri ,yeminler . Şu forumlarda böyle arkadaslar hem rolling yapacakları hem etkinlik yapacakları soğutuyor

Ekli dosyalar

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,919
29,446
113
Bu @pehlivan35 denen arkadaş erdalbakkal dostlar . Çok dikkatli olun. Önceden bana borç takmıştı . İki yıl falan oldu . Geçen yazmış sana pazar atacağım diye . Belki 30 defa atacağım diye bahanelerle kendini kandırıyor . Umrumda değil . Sürekli namus sözleri ,yeminler . Şu forumlarda böyle arkadaslar hem rolling yapacakları hem etkinlik yapacakları soğutuyor
Ogrenıldı coktan o dost tanıdıklar ogrenmıstır onu

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,069
9,667
113
Bu nasıl bi terbiyesizlik la

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,207
29,675
113
Abiii Abiii sen daha yenimi çözdün ben geleli 4 5 ay oldu çözdüm şaaakkk diye