- 30,621
- 9,651
- 113
Villarreal yeniliyon faul yok
Sen yaparsın hadiFaul baremi çok yüksek 30 ne ama![]()
Az söveyim düzelir mi dersin 😂Sen yaparsın hadi
Sakin sakin faul yaparmısınız lütfen de konuş onlarlaAz söveyim düzelir mi dersin 😂
Ogrenıldı coktan o dost tanıdıklar ogrenmıstır onuBu @pehlivan35 denen arkadaş erdalbakkal dostlar . Çok dikkatli olun. Önceden bana borç takmıştı . İki yıl falan oldu . Geçen yazmış sana pazar atacağım diye . Belki 30 defa atacağım diye bahanelerle kendini kandırıyor . Umrumda değil . Sürekli namus sözleri ,yeminler . Şu forumlarda böyle arkadaslar hem rolling yapacakları hem etkinlik yapacakları soğutuyor
Bu nasıl bi terbiyesizlik laBu @pehlivan35 denen arkadaş erdalbakkal dostlar . Çok dikkatli olun. Önceden bana borç takmıştı . İki yıl falan oldu . Geçen yazmış sana pazar atacağım diye . Belki 30 defa atacağım diye bahanelerle kendini kandırıyor . Umrumda değil . Sürekli namus sözleri ,yeminler . Şu forumlarda böyle arkadaslar hem rolling yapacakları hem etkinlik yapacakları soğutuyor
Abiii Abiii sen daha yenimi çözdün ben geleli 4 5 ay oldu çözdüm şaaakkk diyeBu @pehlivan35 denen arkadaş erdalbakkal dostlar . Çok dikkatli olun. Önceden bana borç takmıştı . İki yıl falan oldu . Geçen yazmış sana pazar atacağım diye . Belki 30 defa atacağım diye bahanelerle kendini kandırıyor . Umrumda değil . Sürekli namus sözleri ,yeminler . Şu forumlarda böyle arkadaslar hem rolling yapacakları hem etkinlik yapacakları soğutuyor
Ben bilmiyordum . Bir insan hiç mi hatalarindan ders çıkarmaz . Hayır para isteyen de olmadı . Kendi yazmış . Olunca yazsana ank.Ogrenıldı coktan o dost tanıdıklar ogrenmıstır onu
Savas bosa takmaz dostBu nasıl bi terbiyesizlik la
AgaghahshBen bilmiyordum . Bir insan hiç mi hatalarindan ders çıkarmaz . Hayır para isteyen de olmadı . Kendi yazmış . Olunca yazsana ank.
Şımartma beni :\Savas bosa takmaz dost![]()