- 124
- 17
- 28
Athena 1000 abiozellikli mi alayim
Athena 1000 abiozellikli mi alayim
Bucugu bekle güzel maçlar var pic. Edecen parayibi el deneyim aga kimseyide bosuna bekletmeyim cunku mac yok kaybederim parayi
Ah slot ah. İnş verirbonanza 1000 den ozellikli 2 k lik aliyorum 2dk ya ss atarim
Ya gir baskete biz bekleriz sorun yok ver ayarı gelsinbi el deneyim aga kimseyide bosuna bekletmeyim cunku mac yok kaybederim parayi
Athena 1000 oyna abiulan 17kornere gol yok yazik 😀 beyler 2 k slottan satin alcam bi oyun soyleyin 2 k uzeri versin direkt rollingi bitirim ilk soyleyenin dedigi oyunu satin alcam, mac yok eldekini kaybetmeyelim
Dusme diyoz dnlemiyordabonanza 1000 den ozellikli 2 k lik aliyorum 2dk ya ss atarim
Saray rüyası gir sonra bana teşekkür et kapatalım bu geceyibonanza 1000 den ozellikli 2 k lik aliyorum 2dk ya ss atarim
Athena 1000 abibonanza 1000 den ozellikli 2 k lik aliyorum 2dk ya ss atarim
Maç vermedik reis karışmayız. Slot girme dedik sadece@akin1996 Bu kardeşimi tanımayanlar için söyleyeyim genelde kendi bildiğine oynar,o yüzden boşuna hiç maç vermeyin, çünkü slota taktı bi defa ne yaparsak yapalım yine de girer slota.
Hayallerimiz gerçek olur mu evlat 😂😂Saray rüyası gir sonra bana teşekkür et kapatalım bu geceyi
Maç verdim geldi 26 sayı oldu 3.20 var suan oynasaydı kafadan şuan olmuştu vallahiMaç vermedik reis karışmayız. Slot girme dedik sadece![]()
İşte aynı ben kardeşim yapacak yok çok üzülüyorum böyle kardeşlerimi görünce işin finalinde elinde ki 10-15-20-50-100-1 milyon neyse işte her paradan olacak@akin1996 Bu kardeşimi tanımayanlar için söyleyeyim genelde kendi bildiğine oynar,o yüzden boşuna hiç maç vermeyin, çünkü slota taktı bi defa ne yaparsak yapalım yine de girer slota.
26 değil 16 kardoMaç verdim geldi 26 sayı oldu 3.20 var suan oynasaydı kafadan şuan olmuştu vallahi
Olur dede ışık bizimle olsunHayallerimiz gerçek olur mu evlat 😂😂
Özellikle birine bir şey söylemedim polemik zaten tarzım değil,genel olarak söyledim takıntılı yani ne desek illa kendi bildiğini yapar.Maç vermedik reis karışmayız. Slot girme dedik sadece![]()