- 13,272
- 8,633
- 113
Alsana 500x 😂😂Olur dede ışık bizimle olsun
Alsana 500x 😂😂Olur dede ışık bizimle olsun
Allahhhh 0,25 kuruşa 500 düştü 🤣🤣Alsana 500x 😂😂
Allah bize yardım etsin valla 😂😂Allahhhh 0,25 kuruşa 500 düştü 🤣🤣
Şekerler kombo attı heralde 😂😂Allah bize yardım etsin valla 😂😂
Gaza gelmesin de kombo atsın mühim değil 🤣Şekerler kombo attı heralde 😂😂
Sana da ataym mı tamo 500x 😂😂Şuan sanki yalan olduk hissi geldi bi an bana 😅
Bagirdik burda abisi olarak dinlemedi napalmGaza gelmesin de kombo atsın mühim değil 🤣
Bizim kötü kenan yine başladı aramaya amk gece gece yine 2 3 5 atmaya başladı hayırlısı bakalım 😂🤣Şekerler kombo attı heralde 😂😂
Seç beğen al2 kez satin aldim ikiside bisey odemedi 4 kisi 250 atim gece sonlansin 😀
Abini dinlemedn sana dedm demi2 kez satin aldim ikiside bisey odemedi 4 kisi 250 atim gece sonlansin 😀
Masa tenisi verirdim sana illa gircen slota demi2 kez satin aldim ikiside bisey odemedi 4 kisi 250 atim gece sonlansin 😀
Ben talibim reis en başından beri hep ben vardım. İlk gelen benim2 kez satin aldim ikiside bisey odemedi 4 kisi 250 atim gece sonlansin 😀
En azından zarar ettirmemis kesene bereket kral2 kez satin aldim ikiside bisey odemedi 4 kisi 250 atim gece sonlansin 😀
Kopar sende 😂😂Bizim kötü kenan yine başladı aramaya amk gece gece yine 2 3 5 atmaya başladı hayırlısı bakalım 😂🤣
Bas baskete yap son adım herkes burda zaten ne olacaksa olsun herkes destekler kimse kimseye kırılmaz2 kez satin aldim ikiside bisey odemedi 4 kisi 250 atim gece sonlansin 😀
Aynen zarar yokEn azından zarar ettirmemis kesene bereket kral
Talibim müsade varsa2 kez satin aldim ikiside bisey odemedi 4 kisi 250 atim gece sonlansin 😀