- 10,069
- 3,799
- 113
Al al daha ne kadar alacan bakacaz 🤣🤣 bloke koydurcam hesaplarına 🤣🤣Ben alırım senin yerine 😂😂
Al al daha ne kadar alacan bakacaz 🤣🤣 bloke koydurcam hesaplarına 🤣🤣Ben alırım senin yerine 😂😂
Dur öyle demeeeee hemen geliyorlarBende öyle kaynak yok o*ospuluk yok bazıları gibi 🤣
En baştan beri takipteyim,hatta sayıları kimlerin attığını hangi oyuncunun asist yaptığına kadar yazdım,yaz beni başa 🥳4 kisi birazdan yazcam buraya @tom4175 in macina oynayim kusurati sonra yazcam
Ufak kusurat varda at gardasim4 kisi birazdan yazcam buraya @tom4175 in macina oynayim kusurati sonra yazcam
Kesene bereketoguzhan abi, eminkaya, bana slotu soyleyen kisi birde kardesim kabul ederse basketci aktif olan var miydi onceden heralde bu dogru bi dagitim olur
ne oynayim soylemedin ki ya da gormedim 😀Ufak kusurat varda at gardasim
Doğru devam etoguzhan abi, eminkaya, bana slotu soyleyen kisi birde kardesim kabul ederse basketci aktif olan var miydi onceden heralde bu dogru bi dagitim olur
Şerro küfür yok küfür harammm 🤣Sktr.lan 😂
Brezilya karılar maçına üst at dedi ceyrekne oynayim soylemedin ki ya da gormedim 😀
Gardasim sen kimi uygun görüyorsan ona at kimse darilip gucenmez kimse kimseyide kırmaz üzmezoguzhan abi, eminkaya, bana slotu soyleyen kisi birde kardesim kabul ederse basketci aktif olan var miydi onceden heralde bu dogru bi dagitim olur
Çünküüüüğğğğ. Kan emiciler yokGardasim sen kimi uygun görüyorsan ona at kimse darilip gucenmez kimse kimseyide kırmaz üzmez
27,5 artmadan dal çabukne oynayim soylemedin ki ya da gormedim 😀
Sheclec bugün uyardı beni sildim ses etme 😂Şerro küfür yok küfür harammm 🤣
Üst dedim ama iyiki oynamamissin 😊ne oynayim soylemedin ki ya da gormedim 😀
Aha yaktım çıranı senin 🤣🤣Sheclec bugün uyardı beni sildim ses etme 😂
Brezilya karılar maçına üst at dedi ceyrek
Senle özelden konuşma işini daha çok seviyorum, müsait olunca yakarsın dmyi.oguzhan abi, eminkaya, bana slotu soyleyen kisi birde kardesim kabul ederse basketci aktif olan var miydi onceden heralde bu dogru bi dagitim olur