- 16,397
- 11,493
- 113
Baya supriz.olmus kardo4.adim 600 tl soyle surpriz bi kupon yaptik 4 le devam etcez kuponun durumuna gore
Baya supriz.olmus kardo4.adim 600 tl soyle surpriz bi kupon yaptik 4 le devam etcez kuponun durumuna gore
dedim ve attilimit koymasa siradaki gole simdi 10 orandan 1 k daha sallicaktim limitledi oynamadim cok guveniyorim bakalim
Golllimit koymasa siradaki gole simdi 10 orandan 1 k daha sallicaktim limitledi oynamadim cok guveniyorim bakalim
İnşallah gelirlimit koymasa siradaki gole simdi 10 orandan 1 k daha sallicaktim limitledi oynamadim cok guveniyorim bakalim
Helal olsun valla 😂😂🥰dedim ve atti
Sende ki sans ta neymiş arkadaslimit koymasa siradaki gole simdi 10 orandan 1 k daha sallicaktim limitledi oynamadim cok guveniyorim bakalim
Valla helal.olsun 😂😂dedim ve atti
Daim olsun kardeşim.🧿🧿vbete yatirim yaptim tekrar oynamak icin hilton limitledigi icin yetisemedik tekrar oynamaya asiri guveniyodum
Olsun gardasim bol şansın olsunvbete yatirim yaptim tekrar oynamak icin hilton limitledigi icin yetisemedik tekrar oynamaya asiri guveniyodum
2 sene önce bayern freiburg maçı dakka 90da 1-1di sıradaki gol freiburg oynadım 26 orandan son 1 k bastım freiburg attı. 😂Baya supriz.olmus kardo