http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 | Hedef 15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,896
3,833
113
Ben bu forumda 500k yakın para dagitmisim bugüne kadar sen bu forumda Allah aşkına kime ne iyilik yapmışsın onu bana dermisin keske seninde 3 4k dağıttınız görebilseydim
Ben hakedene zaten ulaşıyorum sen rahat ol konuda bir kere 250 bir kere 100 lira attın lan bana iban at atayım 350 liranın fazla konuşma 10 tane ödül atmışsın ya hani biraz adam ol yapmadığın şeyleri soyleme

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,896
3,833
113
Yaşın 35 , karşındaki 29. Muhattap mı alıyorsun ?
Çoluk çocuk işte da ağzı olan konuşuyor onun hayal edemeiklerini biz zar varvar okey yanık poker masalarında verdik onun bahsettiği paraları bir gece de görüp bir gecede bıraktık zamanında abilerimizle dayilarimizla bahsettiği ödül olarak attığı 250 300 liralari o an oyun oynanan mekanda sağa sola dagitiyorduk

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,120
27,331
113
Bak adamsin ya 10 ödül atmışsın erhan cengiz adam ol adam sen zaten gözümde yok hükmündesin senin gibi adamlar ancak boş boş konusur
Yasin 35 adam 350 atıyor saygın olsun kabul et bu 1 ikincisi ben dağıtım parasını fearj de gönderiyordum o dagitiyordu hiç bi zaman ben kazanc olduğunda dağıtım yapmam bu 2 eger ben snaa tek odul verdiğimi dusuyorsan lütfen bir daha dussun neyse bunlar mesele değil sen beni yoksa rahatla eyw

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,896
3,833
113
Yasin 35 adam 350 atıyor saygın olsun kabul et bu 1 ikincisi ben dağıtım parasını fearj de gönderiyordum o dagitiyordu hiç bi zaman ben kazanc olduğunda dağıtım yapmam bu 2 eger ben snaa tek odul verdiğimi dusuyorsan lütfen bir daha dussun neyse bunlar mesele değil sen beni yoksa rahatla eyw
Fearjin bana attığı para 2 veya 3 dur 1 i senin olsun ben senin konularını bile takip etmiyorum burda kimin ne yaptığı seni ilgilendirmez sen işine bak git millete yazıl konu aç hadi yasim 35 evet son kupon gelirse yukseltelim dedik ve bu seni hiç ilgilendirmez konu sahibi senin kadar gerilmedi seni ne gerdide böyle dert ettin kendine zoruna ne gittide kuduz köpek gibi sağa sola saldiriyorsun anlamadım ama senin amacın belli seni sallamıyorum bile inan bana hadi işine bak şimdi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,570
25,078
113
Ben hakedene zaten ulaşıyorum sen rahat ol konuda bir kere 250 bir kere 100 lira attın lan bana iban at atayım 350 liranın fazla konuşma 10 tane ödül atmışsın ya hani biraz adam ol yapmadığın şeyleri soyleme
Bırak onu çekiliş çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...