Uyuyor oluyorum genelde ama uyanık olursam sinerjiye gelirim dost teşekkürlerYarın akşam bir aksilik olmazsa 15k ile açıcam beklerim dost
Eyvallah kral beklerimUyuyor oluyorum genelde ama uyanık olursam sinerjiye gelirim dost teşekkürler
GünaydınKupon wonnn bu arada beyler 😂😂😂
Helal sana be krallKupon wonnn bu arada beyler 😂😂😂
Puhhaa baksana konuda yüzsüz insanlar var adam veriyor adamlar hala fiyat yükseltme derdinde puhhaa neyse dost yarin konu ac bizde gelirizTakipleyen 6 dosta at reis. Emeğine sağlık bol şansların olsun
Ben gelir reçete tutarım 😂😂Yarın akşam bir aksilik olmazsa 15k ile açıcam beklerim dost
Beklerim reis her zaman.Puhhaa baksana konuda yüzsüz insanlar var adam veriyor adamlar hala fiyat yükseltme derdinde puhhaa neyse dost yarin konu ac bizde geliriz
Sen baştacısınBen gelir reçete tutarım 😂😂
Eyw iyi geceler dostBeklerim reis her zaman.
Sende baş tacisin aslan kardeşim hak etmeyene bida sallama bişe ama 😂😂Sen baştacısın
Ulan pokemon gizliden gizliye konuyumu takip ediyorsun pirana kan emici yarasa tarla faresi gibi her yerdesin adam ol işine bak uzaPuhhaa baksana konuda yüzsüz insanlar var adam veriyor adamlar hala fiyat yükseltme derdinde puhhaa neyse dost yarin konu ac bizde geliriz
Yok kral yok gördüm zaten. En az 10 tane gereksiz adama 10k attık boş yere 3 roldürSende baş tacisin aslan kardeşim hak etmeyene bida sallama bişe ama 😂😂
Yüzsüz adamsin sana bugune kadar 10 odul verdim hepsini geri ver dilencisin mk gelip beni alıntı etme bir daha sakinUlan pokemon gizliden gizliye konuyumu takip ediyorsun pirana kan emici yarasa tarla faresi gibi her yerdesin adam ol işine bak uza