Özelden üstad yazmış sana şefHadi inşallah 😊
Özelden üstad yazmış sana şefHadi inşallah 😊
Kolay gelsin dostBen çalışırken. Takip ettim gizli gizli zor oldu 😀
Sağol kral gece işide mefret edıyorömKolay gelsin dost
Ya kardo mesela sen burda 2 saat bütün maçları takip ettin , benim gelip ödülü alma hakkım olabilir miHahaha 😂😂 kimse çete değilde adamlar forumun hızlıları hepsi kardesimiz
Takılma böyle şeylere bu dediğin çok nadir olur kardesm oda forumun sevilen adamlaridir onlar☺☺Ya kardo mesela sen burda 2 saat bütün maçları takip ettin , benim gelip ödülü alma hakkım olabilir mi
? Haksızlık değilmi ? Adam son 15dk gelşyor , arkadaşlarını çağırıyor ve ödülü onlara dağıtıyor , vermeyenide karslisteye alıyor
Benim kimseyi sevme veya sevmeme zorunluluğum yok fakat saygılı olmak zorundayımTakılma böyle şeylere bu dediğin çok nadir olur kardesm oda forumun sevilen adamlaridir onlar☺☺
Öyle pirana kan emici yarasa çok var burda hele bir ikisi var varya hayranlıkla izlersin haksizmiyim @qguzh4nn0 🤣Ya kardo mesela sen burda 2 saat bütün maçları takip ettin , benim gelip ödülü alma hakkım olabilir mi
? Haksızlık değilmi ? Adam son 15dk gelşyor , arkadaşlarını çağırıyor ve ödülü onlara dağıtıyor , vermeyenide karslisteye alıyor
O zmn her zmn kazanırsın kardesmBenim kimseyi sevme veya sevmeme zorunluluğum yok fakat saygılı olmak zorundayım
Vallahi reis herkes az çok tahmin ediyor. Veren el , alan elden üstündürÖyle pirana kan emici yarasa çok var burda hele bir ikisi var varya hayranlıkla izlersin haksizmiyim @qguzh4nn0 🤣
Kim özelden söylesene reis 🙄Öyle pirana kan emici yarasa çok var burda hele bir ikisi var varya hayranlıkla izlersin haksizmiyim @qguzh4nn0 🤣
Herkes ekmeğinde yapacak bişe yok Cane 😂😘😘Öyle pirana kan emici yarasa çok var burda hele bir ikisi var varya hayranlıkla izlersin haksizmiyim @qguzh4nn0 🤣
Geldi iki gözüm ☺☺🥰Helal bee
Sizle alakası yok gardasim emin ol 😊Kim özelden söylesene reis 🙄
🤣🤣🤣 rolcüleri izliyorum kral sohbeti takip ediyorum 🤣 yarın büyük rol var forum da ol haaGeldi iki gözüm ☺☺🥰
Sen mi yapacan samoo forumda olmasakda sen Bizi unutmazsn 🥰🥰🤣🤣🤣 rolcüleri izliyorum kral sohbeti takip ediyorum 🤣 yarın büyük rol var forum da ol haa