- 2,934
- 1,313
- 113
Bu takıma saygı duymak sevmek için GS Lİ olmaya gerek yok TC vatandaşı olmak yeter osimen Türkiye'ye gelmiş geçmiş en katekterli futbolcu bırakın oyunculuğunu adamlığı yeterKral gsli ol kafan rahat olsun 😉
Bu takıma saygı duymak sevmek için GS Lİ olmaya gerek yok TC vatandaşı olmak yeter osimen Türkiye'ye gelmiş geçmiş en katekterli futbolcu bırakın oyunculuğunu adamlığı yeterKral gsli ol kafan rahat olsun 😉
Ben galatasaray liyim kardesim (GS-BKJ-FB) Bunlari bir kenara koy.Takim olarak degil. TÜRKİYE Dedigin yerde göğsum kabardi helal sana AdamsinGS Lİ DEĞİLİM AMA BU GALATASARAY TAKIMININ ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM BİR KEZ DAHA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKİMİ OLDUĞUNU KANITLADI TEŞEKKÜRLER GALATASARAY BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK GURUR DUYMAKLA BERABER GALATASARAYLİ ARKADASLARA İMRENİYORUM BU OSİYİ BU ULKEYE GETİREN İNSANLARADA TEŞEKKÜRLER BU ADAM BU ÜLKENİN BUTUN İNSANLARİNDAN SAYGİYİ HAKEDİYOR BU ULKE MOURİNHO GİBİ KATEKTERSİZDE GÖRDÜ ULKE OLARAK BU ADAMİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ
Eyvallah kardeşim adamsınnnGS Lİ DEĞİLİM AMA BU GALATASARAY TAKIMININ ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM BİR KEZ DAHA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKİMİ OLDUĞUNU KANITLADI TEŞEKKÜRLER GALATASARAY BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK GURUR DUYMAKLA BERABER GALATASARAYLİ ARKADASLARA İMRENİYORUM BU OSİYİ BU ULKEYE GETİREN İNSANLARADA TEŞEKKÜRLER BU ADAM BU ÜLKENİN BUTUN İNSANLARİNDAN SAYGİYİ HAKEDİYOR BU ULKE MOURİNHO GİBİ KATEKTERSİZDE GÖRDÜ ULKE OLARAK BU ADAMİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ
Bu arada BJK klavye hatasi olmus kusura bakmayinBen galatasaray liyim kardesim (GS-BKJ-FB) Bunlari bir kenara koy.Takim olarak degil. TÜRKİYE Dedigin yerde göğsum kabardi helal sana Adamsin
Beyler selamün aleykümOsiMAN HatRİcccckkkkk
Cryuff musun mübarekŞu maça Ajax alır diyen dünya futbolunda bihaber mecZubtur. He olur mu olur ama ajaxin en iyi oyuncusu yok GS 2 haftadır bu maça hazırlanıyor.ezer geçer
Kazanırken bile ağlıyorsun koç da;Ajaxı deplasmanda yenen ilk Türk takımı Galatasaray
Şikebahceye selam
Saplamaya devam
ViktorOsimhen