http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Ajax- GS Maçı Ne Olur

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
237
92
28
GS Lİ DEĞİLİM AMA BU GALATASARAY TAKIMININ ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM BİR KEZ DAHA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKİMİ OLDUĞUNU KANITLADI TEŞEKKÜRLER GALATASARAY BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK GURUR DUYMAKLA BERABER GALATASARAYLİ ARKADASLARA İMRENİYORUM BU OSİYİ BU ULKEYE GETİREN İNSANLARADA TEŞEKKÜRLER BU ADAM BU ÜLKENİN BUTUN İNSANLARİNDAN SAYGİYİ HAKEDİYOR BU ULKE MOURİNHO GİBİ KATEKTERSİZDE GÖRDÜ ULKE OLARAK BU ADAMİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ
Ben galatasaray liyim kardesim (GS-BKJ-FB) Bunlari bir kenara koy.Takim olarak degil. TÜRKİYE Dedigin yerde göğsum kabardi helal sana Adamsin

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,606
1,980
113
GS Lİ DEĞİLİM AMA BU GALATASARAY TAKIMININ ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM BİR KEZ DAHA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKİMİ OLDUĞUNU KANITLADI TEŞEKKÜRLER GALATASARAY BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK GURUR DUYMAKLA BERABER GALATASARAYLİ ARKADASLARA İMRENİYORUM BU OSİYİ BU ULKEYE GETİREN İNSANLARADA TEŞEKKÜRLER BU ADAM BU ÜLKENİN BUTUN İNSANLARİNDAN SAYGİYİ HAKEDİYOR BU ULKE MOURİNHO GİBİ KATEKTERSİZDE GÖRDÜ ULKE OLARAK BU ADAMİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ
Eyvallah kardeşim adamsınnn

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,604
2,050
113
Ajaxı deplasmanda yenen ilk Türk takımı Galatasaray
Şikebahceye selam
Saplamaya devam

ViktorOsimhen
Kazanırken bile ağlıyorsun koç da;
Aç bak bakalım Hollanda'nın lideri kim ve FENERBAHÇE ile oynamış ne olmuş.
(FEYENOORD; Fenerbahçe 5 2 Feyenoord)
Frankfurttan 5 yedin babaları Stuttgartı burada düdükledik.
Az Alkmaarı da unutma. Daha saymamı istersen sayayım biz de destekledik de senin gibi had bilmez oelerden sıkıldık illa dalgayı elinize verecek birini arıyorsunuz.
Ben de kırmadım geldim.