http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Ajax- GS Maçı Ne Olur

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,159
2,512
113
Adamlar 30.dakikada ilk kez ortasahayi geçti de stad komple ayağa kalktı

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,942
12,366
113
Su osimen nasil adam ya 2 gol atmis penaltiyi saneye vereyim diye ugrasiyor la at hatrick yap isde biz seni avrupada gol kralligindada listede gormek istiyoruz

isyankar3113

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,934
1,313
113
GS Lİ DEĞİLİM AMA BU GALATASARAY TAKIMININ ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM BİR KEZ DAHA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKİMİ OLDUĞUNU KANITLADI TEŞEKKÜRLER GALATASARAY BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK GURUR DUYMAKLA BERABER GALATASARAYLİ ARKADASLARA İMRENİYORUM BU OSİYİ BU ULKEYE GETİREN İNSANLARADA TEŞEKKÜRLER BU ADAM BU ÜLKENİN BUTUN İNSANLARİNDAN SAYGİYİ HAKEDİYOR BU ULKE MOURİNHO GİBİ KATEKTERSİZDE GÖRDÜ ULKE OLARAK BU ADAMİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ

Ved7221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
217
44
28
Ve ben geldim Beyler 2 farkla kazanır diyen bendim 😎😎

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,450
2,997
113
Babanız Galatasaray yer gör inlesinnnn

Coskun85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
323
234
43
GS Lİ DEĞİLİM AMA BU GALATASARAY TAKIMININ ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM BİR KEZ DAHA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKİMİ OLDUĞUNU KANITLADI TEŞEKKÜRLER GALATASARAY BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK GURUR DUYMAKLA BERABER GALATASARAYLİ ARKADASLARA İMRENİYORUM BU OSİYİ BU ULKEYE GETİREN İNSANLARADA TEŞEKKÜRLER BU ADAM BU ÜLKENİN BUTUN İNSANLARİNDAN SAYGİYİ HAKEDİYOR BU ULKE MOURİNHO GİBİ KATEKTERSİZDE GÖRDÜ ULKE OLARAK BU ADAMİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ
Kral gsli ol kafan rahat olsun 😉