Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Ahmo1993 / Yağmurlu Gün Kuponu

Kupon Miktarı
120
Kupon Oranı
100

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Tek yiyen tek ölür atasözünün örnegisin. 😂
Seni fazla tanımıyorum ama geçmişteki rollerime bakarsan herzaman kazandigimin yarısını dağıtan biriyim uc kisiye 27 yapmam ama parasız kaldığımdada söz veren dahil kimse msj atmıyor

srknshyl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,653
1,048
113
Ahmodan almışlığım var olduğunda gereğini fazlasıyla yapıyor sözünde de duruyor

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Seni fazla tanımıyorum ama geçmişteki rollerime bakarsan herzaman kazandigimin yarısını dağıtan biriyim uc kisiye 27 yapmam ama parasız kaldığımdada söz veren dahil kimse msj atmıyor
Paranin lafini yapmazsin zaten. Sen dedigimi anlamadin

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Tek yapiyon kuponu. Tek takip ediyon ondan yatiyon. Biz bi uflesek sinerjiyle su an ahmo aga derlerdi sana😂
Dostum ben her zaman tek yaparım kuponu zamanı geldi arkadaşıma bir k attım kupon yap dedim şans ayrı bişey ama ben bazıları gibi değilim hak yemem 10 k kazanıp 50 dagitmam

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Dostum ben her zaman tek yaparım kuponu zamanı geldi arkadaşıma bir k attım kupon yap dedim şans ayrı bişey ama ben bazıları gibi değilim hak yemem 10 k kazanıp 50 dagitmam
Bu forumda ilk tanidigim kisi sensin. Sen beni tanimasanda ben seni taniyom. Cunku ilk seni tanidim burada. Sen benim dediklerimi yanlis anlama. Herkes bir yana sen bir yanasin benim gozumde. O yuzden senin arkandan konusmam konusturmam. Beni boyle dost bil

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Bu forumda ilk tanidigim kisi sensin. Sen beni tanimasanda ben seni taniyom. Cunku ilk seni tanidim burada. Sen benim dediklerimi yanlis anlama. Herkes bir yana sen bir yanasin benim gozumde. O yuzden senin arkandan konusmam konusturmam. Beni boyle dost bil
Eywallah dostum bu forumda yüzden fazla kişiyle sohbetim oldu yarısından fazlası menfaatci o yüzden sıkıldım forumdan sakın üstüne alınma cansın sen

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Eywallah dostum bu forumda yüzden fazla kişiyle sohbetim oldu yarısından fazlası menfaatci o yüzden sıkıldım forumdan sakın üstüne alınma cansın sen
Ben ustume alinmam dostum. Hele senin lafina hic alinmam. Dedigin insanlari tanimaya basladim yavas yavas. Seviliyirsun