- 34,546
- 19,154
- 113
Vallahi 3 k basacaktim oklahomayi çıkarıp nasip artıkhe şimdi düştü mesaj dost 3k da çokmuş be geçmiş olsun şu hızlı kazanma yollarını denememiz bitiriyor bizi ya
Vallahi 3 k basacaktim oklahomayi çıkarıp nasip artıkhe şimdi düştü mesaj dost 3k da çokmuş be geçmiş olsun şu hızlı kazanma yollarını denememiz bitiriyor bizi ya
o zaman var ya uöardık ki gelecek bence bu kuponVallahi 3 k basacaktim oklahomayi çıkarıp nasip artık
Örneğisin derken dostTek yiyen tek ölür atasözünün örnegisin. 😂
Seni fazla tanımıyorum ama geçmişteki rollerime bakarsan herzaman kazandigimin yarısını dağıtan biriyim uc kisiye 27 yapmam ama parasız kaldığımdada söz veren dahil kimse msj atmıyorTek yiyen tek ölür atasözünün örnegisin. 😂
Tek yapiyon kuponu. Tek takip ediyon ondan yatiyon. Biz bi uflesek sinerjiyle su an ahmo aga derlerdi sana😂Örneğisin derken dost
Paranin lafini yapmazsin zaten. Sen dedigimi anlamadinSeni fazla tanımıyorum ama geçmişteki rollerime bakarsan herzaman kazandigimin yarısını dağıtan biriyim uc kisiye 27 yapmam ama parasız kaldığımdada söz veren dahil kimse msj atmıyor
Dostum ben her zaman tek yaparım kuponu zamanı geldi arkadaşıma bir k attım kupon yap dedim şans ayrı bişey ama ben bazıları gibi değilim hak yemem 10 k kazanıp 50 dagitmamTek yapiyon kuponu. Tek takip ediyon ondan yatiyon. Biz bi uflesek sinerjiyle su an ahmo aga derlerdi sana😂
Kral doğru konuşuyorsunDostum ben her zaman tek yaparım kuponu zamanı geldi arkadaşıma bir k attım kupon yap dedim şans ayrı bişey ama ben bazıları gibi değilim hak yemem 10 k kazanıp 50 dagitmam
Doğru konuşmak boş dost bu zamanda ipne olmak lazımKral doğru konuşuyorsun
Bu forumda ilk tanidigim kisi sensin. Sen beni tanimasanda ben seni taniyom. Cunku ilk seni tanidim burada. Sen benim dediklerimi yanlis anlama. Herkes bir yana sen bir yanasin benim gozumde. O yuzden senin arkandan konusmam konusturmam. Beni boyle dost bilDostum ben her zaman tek yaparım kuponu zamanı geldi arkadaşıma bir k attım kupon yap dedim şans ayrı bişey ama ben bazıları gibi değilim hak yemem 10 k kazanıp 50 dagitmam
aha bak bunu doğru diyorsun ipne olacaksın şerefsiz olacaksınDoğru konuşmak boş dost bu zamanda ipne olmak lazım
Eywallah dostum bu forumda yüzden fazla kişiyle sohbetim oldu yarısından fazlası menfaatci o yüzden sıkıldım forumdan sakın üstüne alınma cansın senBu forumda ilk tanidigim kisi sensin. Sen beni tanimasanda ben seni taniyom. Cunku ilk seni tanidim burada. Sen benim dediklerimi yanlis anlama. Herkes bir yana sen bir yanasin benim gozumde. O yuzden senin arkandan konusmam konusturmam. Beni boyle dost bil
Ossupu çocuğu olalım kanka 😂😂😂😂😂😂aha bak bunu doğru diyorsun ipne olacaksın şerefsiz olacaksın
ahahahahha işler güçler ne izlerdim beOssupu çocuğu olalım kanka 😂😂😂😂😂😂
Ben ustume alinmam dostum. Hele senin lafina hic alinmam. Dedigin insanlari tanimaya basladim yavas yavas. SeviliyirsunEywallah dostum bu forumda yüzden fazla kişiyle sohbetim oldu yarısından fazlası menfaatci o yüzden sıkıldım forumdan sakın üstüne alınma cansın sen
Efsane sahne yaa orrrrossspu çocuğu olalım 😂😂😂ahahahahha işler güçler ne izlerdim be
Zırnık olalııım şerefsiiz olalııımm aaaaahh ooooroororospu çocu olalımEfsane sahne yaa orrrrossspu çocuğu olalım 😂😂😂