- 7,226
- 3,842
- 113
Burayı kilitle istersen hocam ben ulaştım epey kişiye @Shellac Barrios ve metings1905 listedeydi zaten onlar benden para istemedi haberin olsun
en az 7 8 yillik siteBu sıte saglammıkı
Merhaba kardeşimBütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Allaha şükür sen açıklık getirdin dostumBurayı kilitle istersen hocam ben ulaştım epey kişiye @Shellac Barrios ve metings1905 listedeydi zaten onlar benden para istemedi haberin olsun
Sakin sakin biraz dinlen senŞaka gibi sabah akşam forumda dilenenlere bişey söylenmedi kabak bize patladı. Tamda suçumu bilsem ham yemeyecegim
cok denemedım bı ara bakam promosu ıyıymısen az 7 8 yillik site
Bende şaşırdımŞaka gibi sabah akşam forumda dilenenlere bişey söylenmedi kabak bize patladı. Tamda suçumu bilsem ham yemeyecegim
daha dikatli olalım metinValla reıs uzuldum bu yorumuna ben dıkkat edıyorum genelde
Tamamdır anlasıldı konu reısdaha dikatli olalım metin
sizler eski üyesiniz gördüklerinizi uyarmanız gerekirken bazen daha kötü yorumlar sergiliyorsunuz
ve hoş bir ortam olmuyor
lütfen daha dikkatli olalım
bi bak ben bakamiyorm parasizlikdancok denemedım bı ara bakam promosu ıyıymıs
Ulas artik puaha tebrikler dostBütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Çok güzel uyarıyorsun . Bu güzeldaha dikatli olalım metin
sizler eski üyesiniz gördüklerinizi uyarmanız gerekirken bazen daha kötü yorumlar sergiliyorsunuz
ve hoş bir ortam olmuyor
Üstad para muhabbetinde haklısın da insanlarda biraz burda gülüp eğlenip kafa dagitsin ya zaten kumar bağımlısı herkes gün gün ruh hali kimsenin bir olmuyor bir gün canı sıkkın bir gün keyifli olabiliyor insanlar yani herseyi de ciddiye almamak lazım ya bu adamlar bende dahil öyle çoğu şeyi makarasina yapıyoruzdaha dikatli olalım metin
ve hoş bir ortam olmuyor
Erhanım naptın vurgundaymışsın vurulup geldin heraldeUlas artik puaha tebrikler dost
Reis kırk yılın başı kupon tutturdum insanlar iki eğleniyor hepsi tanıdığım muhabbetim olan insanlar. Vallahi keyfini çıkaramadım şu kazancınBeyler yaptığımız yorumlar kişiye göre bakmayın
Hiç kimsenin yapmaması gereken durumlardır
Biz bu konularda sizleri uyarmak istemiyoruz
Forumda bu tarz muhabbet görmek istemiyoruz
Anlayışınız için teşekkürler, daha dikkatlli olalım
Geceniz güzel olsun
Beni bu sabah abd takımı yaktı dost son 2.5k paramız vardi dep 1.5 ust dedim 2 gol iptal oldu kaçanlar direkler ev ne hikmetse 3 gol attı hiçbiri iptal olmadi buda bizim şansımız iste puahaErhanım naptın vurgundaymışsın vurulup geldin heralde
Erhan biz. Kimiz kardeş bize ulaşmaz yolu çapraza düşer tebrik et geçUlas artik puaha tebrikler dost