- 15,890
- 15,700
- 113
Geri kalanlara 3 + 1 😄
Sabah ibanimda 1k olsunda ne yapıyorsan yap bol şans yiğidim1k yapam da 1-1 bonus alıp rol acam
Önemi yok dost düşünmüş atmış sağolsunÖdül kaç ki
Tm dostBeyler burdan açıklama yapmayacağım özelden yazıyorum arkadaşlara. Banlattırmayın beni. Çok bişe kazanamadım zaten. 200 200 de atmak istemiyorum
DoğruÖnemi yok dost düşünmüş atmış sağolsun
Nereden alıyonuz 1 e 1 bonusu 😀1k yapam da 1-1 bonus alıp rol acam
Dost birisi var en cok dagitan onu bos gecme istersrnBeyler burdan açıklama yapmayacağım özelden yazıyorum arkadaşlara. Banlattırmayın beni. Çok bişe kazanamadım zaten. 200 200 de atmak istemiyorum
Jokerbet sanirimNereden alıyonuz 1 e 1 bonusu 😀
Şansımızı arttırmak için kankam biz senin gibi tek Kurşunluk kadar sağlam kumarbaz değilizNereden alıyonuz 1 e 1 bonusu 😀
Soruyu yanlış anladım kankam jokerde varNereden alıyonuz 1 e 1 bonusu 😀
Saol dost dusuncenyeterBeyler burdan açıklama yapmayacağım özelden yazıyorum arkadaşlara. Banlattırmayın beni. Çok bişe kazanamadım zaten. 200 200 de atmak istemiyorum
Hocam tam olarak nasıl bir suç isledik anlamadım. Kimseden bişey talep etmedik. Şakasına arkadaşlarla takılıyoruzMetings1905
Barrios
murobaşkan
Her konuda dikkat çekiyorsun
her para konusunda varsınız
sizleri tekrar uyarmayacağız beyler
konudan yasaklama değil forumdan BANLANACCKASINIZ.
tebriklerBütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Hoş bi site değilJokerbet sanirim
şakasına da takılmayın dostumHocam tam olarak nasıl bir suç isledik anlamadım. Kimseden bişey talep etmedik. Şakasına arkadaşlarla takılıyoruz
Bencede ama oduyor herlade yatiriyorlarHoş bi site değil
Bu sıte saglammıkıJokerbet sanirim
Valla reıs uzuldum bu yorumuna ben dıkkat edıyorum geneldeşakasına da takılmayın dostum
yok ıban yok roll yok şans parası yok liste
çok kötü bir görüntü sergiliyorsunuz
bu komik değil
istemiyoruz böyle yorumlar dostum
3nüzü değil bu, bu dediklerimizi yapan herkes üstüne alınsın LÜTFEN.