- 31,154
- 20,688
- 113
La şartta öyle bişey yok ki 20 kat çevrim diyor 5000 yap diye bişey yazmıyor ki hiç bı yerde5000tl yaptın mı dedi bana canlı yaptın mı sen
La şartta öyle bişey yok ki 20 kat çevrim diyor 5000 yap diye bişey yazmıyor ki hiç bı yerde5000tl yaptın mı dedi bana canlı yaptın mı sen
Canlı öyle dedi kapattım sekmeyi deLa şartta öyle bişey yok ki 20 kat çevrim diyor 5000 yap diye bişey yazmıyor ki hiç bı yerde
Madem öyle niye siliyosunuz üst bakiyeyi diyemedin mi teşekkür ediyosun üste kanka
aynen la üst bakiye niye siliyorMadem öyle niye siliyosunuz üst bakiyeyi diyemedin mi teşekkür ediyosun üste kanka
Saçmalık iştea
aynen la üst bakiye niye siliyor
Aynen odeme var herifler yapılan cevrimin parasını vermiyor sen odeme var diyorsunBuda onaylandı 1 ben 2 arkadaş hepimiz 5k üstü çektik beyler ödeme var yani iyi geceler
kaç dk da ödenmiş oBuda onaylandı 1 ben 2 arkadaş hepimiz 5k üstü çektik beyler ödeme var yani iyi geceler
Ağa anabakiyeye geçtikten sonra mi 5k yapıp cektinBuda onaylandı 1 ben 2 arkadaş hepimiz 5k üstü çektik beyler ödeme var yani iyi geceler
Yok 13 du red verdi sonra geri çektim geldiAğa anabakiyeye geçtikten sonra mi 5k yapıp cektin
Nasıl 5k üstü cekiyosun broBuda onaylandı 1 ben 2 arkadaş hepimiz 5k üstü çektik beyler ödeme var yani iyi geceler
Yani denemeyi nasıl çekiyorsun o kadar Hacı 13k-15k ?Yok 13 du red verdi sonra geri çektim geldi