- 1,733
- 721
- 113
Söyledim size cimbombey içinde böyle dedik adamlar utandırdı bizi bak ödemeler gelmeye başlamış ☺
Kral her yerdesin ☺Bu çeken arkadaşlar yatırımı bu siteye yapında bizim de çekimlerin parası çıksın adamlar para bekliyor belli😀
Kanka ödedi mi burası can sıkıntısina deneyek dedik sweet baya açıktı çevrimi yaptık 440 cekim talebi verdik 🤣Gelmez gözüyle bakıyorum ki gelmicek 500tl param var cekim verdim başka sitede zenginleri oynuyorum hahddh
Yok kanka ödemeyecek belli olani da yedik günü bitirdim galibaKanka ödedi mi burası can sıkıntısina deneyek dedik sweet baya açıktı çevrimi yaptık 440 cekim talebi verdik 🤣
Yapma ya ulan boşa uğraştık deseneYok kanka ödemeyecek belli olani da yedik günü bitirdim galiba
Çekim ver yinede cevrim bittiyse bazılarına ödemiş de iptal de etmedi hiç öyle duruyor 409tl verebildim ondandır belkiYapma ya ulan boşa uğraştık desene
Galiba 5000 TL üstü bakiye şartı istiyor bende 6000 den çektim arkadaş 14 binden ödediÇekim ver yinede cevrim bittiyse bazılarına ödemiş de iptal de etmedi hiç öyle duruyor 409tl verebildim ondandır belki
Olabilir mantıklı dediğin bizim iş yaş anlaşılan iptal olmaması garip geldiGaliba 5000 TL üstü bakiye şartı istiyor bende 6000 den çektim arkadaş 14 binden ödedi
Bende 438 verebildim aynı hesap seninle banada odemezlerÇekim ver yinede cevrim bittiyse bazılarına ödemiş de iptal de etmedi hiç öyle duruyor 409tl verebildim ondandır belki
Bilmiyorum reis yat uyu yarın gelir umarımOlabilir mantıklı dediğin bizim iş yaş anlaşılan iptal olmaması garip geldi
Uyumamamin sebebi Parayı beklediğimden değil reis gelirse gelir gelmezse kendi bilirBilmiyorum reis yat uyu yarın gelir umarım
547 TL yaptım 47 TL sildi 500 işlemde alakası yok gelir brzdnGaliba 5000 TL üstü bakiye şartı istiyor bende 6000 den çektim arkadaş 14 binden ödedi
Umarım gelir hocam sadece fikrimi yazdım nfnfnfnfm547 TL yaptım 47 TL sildi 500 işlemde alakası yok gelir brzdn
Sorun bende de var ıptal ediyor cekımıLa ben 5000 çevrim yaptım çevrim şartı uygun değil diyor canlı destekte yok site de
5000tl yaptın mı dedi bana canlı yaptın mı senLa ben 5000 çevrim yaptım çevrim şartı uygun değil diyor canlı destekte yok site de