- 6,313
- 5,208
- 113
Dayanamıyor bazıları uykusu gelmıyorNetleşmeden konu kitlenmesi de nerden çıkıyor çok sitede 20 saat sonra pat pat ödeme yapan yer gördüm bi durum sabredin
Kapandı orası şimdi sanırım 2 gundur giriş bulamadımEvabet i hatirlayin bi isterseniz durdu bekletti iptal etti odedi odemelerini alan aldi odemeyen site cekimi iptal etmez siler ortadan kaybolur direkt bi bekleyelim bakalim benimde iptal oldu yeniden talep verdim
Oooo tahirim vurmussun parayı2.30 saattir kontrol ediliyormuş ezelin annesi bile şimdiye bitirmişti kontrolüEkli dosyayı görüntüle 848451
Gelmez gözüyle bakıyorum ki gelmicek 500tl param var cekim verdim başka sitede zenginleri oynuyorum hahddhOooo tahirim vurmussun parayı
o kendini yırtan show yapan arkadaş nerede ödenmeyecek diyenÖdeme geldi iyi geceler
Çevrim mi 5000 yoksa bakiye mi anlamadık çevrimi tamamladık 500 e sabitledi çekim yaptık reddedildiÖdeme geldi iyi geceler
Hacı Sen 5000 Tl lik Çevrim Yapıp Üstüne Bide Bakiyeyi 5 Binmi Yaptın Çevrim Bitti Benim Ana BaBana niye ödediler o zaman seçilmiş kişi falanmiyim bekleyin sizinkinide öderler
Aga Bişe Dicem 5 bin Tl Çevrim Yaptıktan Sonra Direk 500 mü Çektin Yoksa 5 bin TL'ye Mi Çıkardın Bakiyeyi..Ödeme geldi iyi geceler
5 katı daha yap çek çevrim yani 1250 tl daha çevirBurada da çevrim diyor 5 bin TL olmamış 5000 TL lik cevrimmi gerekiyor aydınlatır mısınız Ekli dosyayı görüntüle 848490Ekli dosyayı görüntüle 848491