Eminim hatta nasıl iptal edecez dedim bizler tarafından iptal edilecektir dedi gittiKnk eminmisin benim bakiye 2000 kusurdu 500 e sabitlediydi böyleyse ödeme yapmaz site
Eminim hatta nasıl iptal edecez dedim bizler tarafından iptal edilecektir dedi gittiKnk eminmisin benim bakiye 2000 kusurdu 500 e sabitlediydi böyleyse ödeme yapmaz site
Geçmiş olsun bu siteden hayır gelmez diyecem de geçende cimbombey ile ilgili böyle attık tuttuk adamlar utandırdı bizi. Arka arkaya ödemeler geldi herkesin..Canli afk benim cekimi iptal etti
Yussuzler ya yiyemiyecgi şeyin altına yatioEminim hatta nasıl iptal edecez dedim bizler tarafından iptal edilecektir dedi gitti
Siteye göre min 250 max 500 yeni bir emir gelmezse 😂Şimdi maks çekim 250mi oldu
Promosyonlara ne yazdığınızı şartlarda okumadın mı ee gözünü s….ğim deseydin..bana da 5000₺ ye ulaştınız mı dedi canlı ben alırken hedef bakiye şartı yoktu
Sağol kral bekliyoruz bakalımSiteye göre min 250 max 500 yeni bir emir gelmezse 😂
yok reis sövmem sonuçta yatırım yapmadık bir şey yapmadık da anlamadım ben alırken şartlar böyleydi diye kopyala yapıltır yaptım konuşma silindi destekte tekrar yazdım bakalımPromosyonlara ne yazdığınızı şartlarsa okumadım mı ee gözünü s….ğim deseydin..
ödemez kanka 50 geçe verdim hala kontrol ediliyo yaBakalım
sebep neymişÇekim 1.5 saat sonra Red edildi
Knk kapanması iyi olmuş boşuna duvara laf anlatmak zorunda kalmadınyok reis sövmem sonuçta yatırım yapmadık bir şey yapmadık da anlamadım ben alırken şartlar böyleydi diye kopyala yapıltır yaptım konuşma silindi destekte tekrar yazdım bakalım
Reisim bedavada olsa gecenin bir vakti ortada emek var burayla oyalanıyorsun başka nasibi kaçırıyorsun belki. Bizi salak yerine koymaya ne hakları var. Arkadaşın dediği gibi yiyemiyeceğin şeyin altına yatma..yok reis sövmem sonuçta yatırım yapmadık bir şey yapmadık da anlamadım ben alırken şartlar böyleydi diye kopyala yapıltır yaptım konuşma silindi destekte tekrar yazdım bakalım
Desteğe bağlanamıyorum bir daha taleb verdim bakalımsebep neymiş
valla üstad şartları falan değiştirmeleri zaten zorluk çıkarcakları bellliydğ de belki bi bi ihtimal dedik yaptık onu da hala bekletiyor niye ödemez ki saçmalıkReisim bedavada olsa gecenin bir vakti ortada emek var burayla oyalanıyorsun başka nasibi kaçırıyorsun belki. Bizi salak yerine koymaya ne hakları var. Arkadaşın dediği gibi yiyemiyeceğin şeyin altına yatma..
La senin bu siteyle bir bağın var mı doğru söyle konuyu açtın geriye yasladın kendini sesin soluğun çıkmıyor.. 🙄atırım yapmana gerek yok – sadece üye ol, bonusunu hemen al!
🎰 Bonus Detayları
⏳ Süreyi Kaçırma!
- Geçerli Kategori: Slot oyunları
- Bonus Tutarı: 250₺
- Çevrim Şartı: x15
- Maksimum Kazanç: 500₺
- Kullanım Süresi: 3 gün
Bonusun hesabına tanımlandıktan sonra 3 gün içinde kullanmalısın.
📌 Kurallar
🎧 Canlı Destek
- Sadece yeni üyeler için geçerlidir.
- Yatırım şartı yoktur.
- Bonus tek seferliktir.
Her sorunda 7/24 destek ekibimiz yanında!