Banada öyle dedi şimdiHesap bulunamadı! Lütfen canlı destek ile iletişime geçin ve tekrar deneyin
- Hatası alan varmı?
Banada öyle dedi şimdiHesap bulunamadı! Lütfen canlı destek ile iletişime geçin ve tekrar deneyin
- Hatası alan varmı?
çekim verdiysen belki de hesabını kapatmışlardırHesap bulunamadı! Lütfen canlı destek ile iletişime geçin ve tekrar deneyin
- Hatası alan varmı?
çekim mi vermiştin dostBanada öyle dedi şimdi
ne farketcek ödeme yapmıyor şuanEgt yasakmi
aynısını aldım şimdiHesap bulunamadı! Lütfen canlı destek ile iletişime geçin ve tekrar deneyin
- Hatası alan varmı?
hayır çevrim yaparken olduçekim verdiysen belki de hesabını kapatmışlardır
knk belki de site uçar belli olmaz ödeme yok şuan halakapattılar oyun oynamayı bilerek yoğunluk var bu siteye gelen site ayakta kalmıyorki anasını belliyoruz
Evet oyun oynatmıyor o hata çıkıyor , canlı destek ölüHesap bulunamadı! Lütfen canlı destek ile iletişime geçin ve tekrar deneyin
- Hatası alan varmı?
Benimde aynı hataHesap bulunamadı! Lütfen canlı destek ile iletişime geçin ve tekrar deneyin
- Hatası alan varmı?
gelmez gibi dost500 çektik de gelirse Atlantis atıcam güvenemiyorum ckxlckcf
Bende ulaştım de sende knk bide dalga geçer gibi soruyorlar yabana hala 5000₺ ye ulaştınız mı diyor canlı
Bonus iptal olmuyor diye çekim yapamiyorum sana bişey kanıtlamak zorunda degilimGençsin güzelsinde bizde bu işin vakkosuyuz yavrum kimse yutmaz bu numaraları
Sen söylesene kral bakiyeyi 500’e sabitlediniz diye.bana hala 5000₺ ye ulaştınız mı diyor canlı