- 10,078
- 5,754
- 113
chamberlainle yürümez arsenal döneminde de böyleydi bir var iki yok yedekten girince katkı verir yine oraya banko oynayacak oyuncu almalıydı bjk
Lig ortasında belli olur reis takımlar tuhaf oynuyor basit hatalar yapıyorlar..Bence bu beşiktaş trabzon maçınıda izledim bu senede erken havlu atar gibi
Kadrosu gayet süper lig kadrosu kötü bi 11 değildi nerdeyse ideal kadrosu sadece yedekleri yoktuAdana nın maça çıktığı kadroyu ve yedekler gördün umarım reis
yani bu adanın kadrosunun beşiktaşa 4 atması normal değildi bence adana kötü dönemde güzel galibiyet aldı benceKadrosu gayet süper lig kadrosu kötü bi 11 değildi nerdeyse ideal kadrosu sadece yedekleri yoktu
Ben katılmıyorum aga kendi evinde gayette iyi kadrosuyla yendiler onlar kötü değildi Beşiktaş rezildiyani bu adanın kadrosunun beşiktaşa 4 atması normal değildi bence adana kötü dönemde güzel galibiyet aldı bence
kanka aynısı ts maçınıda izledim ondan diyorum beşiktaş kötü olmasa adana iyi olmazdı işte aynı sonuçBen katılmıyorum aga kendi evinde gayette iyi kadrosuyla yendiler onlar kötü değildi Beşiktaş rezildi
Sistemsiz rezil futbol oynuyoruz ezbere oynuyoruz halı saha takımı gibiyizkanka aynısı ts maçınıda izledim ondan diyorum beşiktaş kötü olmasa adana iyi olmazdı işte aynı sonuç
Ya senin billurları anç yesin çöpe para attı kulübe ihanet etti bide dik dik konuşmaları yokmu tam kanser lavuklar yaDefansinda necip orta sahanda amir salihle bek rosierle sol acik cenkle mac alma ihtimalin orta halli bi takima bile karsi sansin yuzde 10 hatta sifir,senol zaten bos bi teneke hicbir plani olmayan laz kafalinin teki .en az 10 tane 2 lig topcusu var takimda say say bitmez okadar kotu takim kurulmus malesef istifada etmez bunlar iki laz
Şu saydığın isimlerin 4 une 20 milyon euro vermişizTakima bakin.onur umit necip onana amertey salih cenk rosier demir ege ersin muleka bahtiyar su rezillige bakin boyle cöp bi gurup olabilirmi gs fener de max 3 tane cop sayarsiniz hatta cop oyuncilari yok bile,bide bize bakin bu kadar kotu kadroyu ben kurmadim
Sergen şuan Belarusta hatun kırbaçlıyoSergeeennnn yalçınnnnn lay lay la lay
Sergeeennnn yalçınnnnn lay lay la lay
Yavvv güldüğüme bakma sinirlerim bozuk,eğer hafta sonu konya mağlubiyetide olursa o zaman gör ortalık çok karışacak...Sergen şuan Belarusta hatun kırbaçlıyo