http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Adana Demirspor - Beşiktaş

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
chamberlainle yürümez arsenal döneminde de böyleydi bir var iki yok yedekten girince katkı verir yine oraya banko oynayacak oyuncu almalıydı bjk

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,851
25,854
113
Kadrosu gayet süper lig kadrosu kötü bi 11 değildi nerdeyse ideal kadrosu sadece yedekleri yoktu
yani bu adanın kadrosunun beşiktaşa 4 atması normal değildi bence adana kötü dönemde güzel galibiyet aldı bence

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,851
25,854
113
Ben katılmıyorum aga kendi evinde gayette iyi kadrosuyla yendiler onlar kötü değildi Beşiktaş rezildi
kanka aynısı ts maçınıda izledim ondan diyorum beşiktaş kötü olmasa adana iyi olmazdı işte aynı sonuç

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
Hücum hattı niang nani Yusuf sarı arkalarında belhanda emre akbaba stoperleri sürekli birbiriyle oynayan semih grav daha ne olsun

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
Geçen sene p.ligde 20 maç 11 oynamış amartey yedek necip stoper kenarda 15-20 milyon Euro para verip aldığımız adamlar oturuyo biz oynatmiyoruz mal oğlu mal anç ve şenolun çakma filozof havaları laz inadı egosu bizi bu hale getirdi

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,467
25,821
113
Defansinda necip orta sahanda amir salihle bek rosierle sol acik cenkle mac alma ihtimalin orta halli bi takima bile karsi sansin yuzde 10 hatta sifir,senol zaten bos bi teneke hicbir plani olmayan laz kafalinin teki .en az 10 tane 2 lig topcusu var takimda say say bitmez okadar kotu takim kurulmus malesef istifada etmez bunlar iki laz

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
Defansinda necip orta sahanda amir salihle bek rosierle sol acik cenkle mac alma ihtimalin orta halli bi takima bile karsi sansin yuzde 10 hatta sifir,senol zaten bos bi teneke hicbir plani olmayan laz kafalinin teki .en az 10 tane 2 lig topcusu var takimda say say bitmez okadar kotu takim kurulmus malesef istifada etmez bunlar iki laz
Ya senin billurları anç yesin çöpe para attı kulübe ihanet etti bide dik dik konuşmaları yokmu tam kanser lavuklar ya

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,467
25,821
113
Takima bakin.onur umit necip onana amertey salih cenk rosier demir ege ersin muleka bahtiyar su rezillige bakin boyle cöp bi gurup olabilirmi gs fener de max 3 tane cop sayarsiniz hatta cop oyuncilari yok bile,bide bize bakin bu kadar kotu kadroyu ben kurmadim

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,501
2,863
113
Sergeeennnn yalçınnnnn lay lay la lay
Sergeeennnn yalçınnnnn lay lay la lay

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
Takima bakin.onur umit necip onana amertey salih cenk rosier demir ege ersin muleka bahtiyar su rezillige bakin boyle cöp bi gurup olabilirmi gs fener de max 3 tane cop sayarsiniz hatta cop oyuncilari yok bile,bide bize bakin bu kadar kotu kadroyu ben kurmadim
Şu saydığın isimlerin 4 une 20 milyon euro vermişiz

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,467
25,821
113
Iyi bi sag bek iyi bi 10 numara gobege en az 2 saglam adam cok saglam hizli forvet sol ön sag on kaleci bi defans 10 tane adam lazim diye gotumuzu yirttik adamlarin sikinde olmadi aq ogullarijin

Fthnzl41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
859
423
63
Adananin eksiklerini görünce senol güneş maç sonunda açıklama yapmış; ya tam kadro olsalardi
Rhhdhdh
Screenshot_20230927_214942_Mackolik.jpg

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,467
25,821
113
Haa bide ya segen ya riza ya sifo yada samet lazim ikili olarakta gelebilirler

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,467
25,821
113
Konya besiktasi sikip sikip cogaltir .cogalttiktan sonra bida sikip cogaltir 90 dakka boyunca sikip sikip cogaltir bolca hic durmadan