http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açık Senet Nedir?

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,116
6,376
113
Denizbank bnmki 2x5 k yatirdim hala bekleyen islemler de go,ukuyor site odeme yapmadi dogal olarak cakma siteymis bankayami gitmem lazim
Bankayı ara hangi kuruma cekiliş para knk dekontta ne yazıyor ki

Bankayı ara knk kredi kartımdan para çekilmiş izinsiz de haberim yoktu de
Yada internetten altın aldım dolandırıcı cıktı de knk

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,585
86,542
113
Senetin arkasına yaz imzalat sebebini bir şey olmaz
mafyacılık oynayan birinindir petrol

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
997
113
Hangi petrol ofisi bu? Tehlikeli durum yani sayımda açık falan çıktığında da size keserler kaç kişiyseniz

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,610
5,724
113
Merhaba arkadaşlar, iş başvurusu yaptım. Petrol Ofisi'nin market bölümü için. Şartların da iş başı gibi bir durum olursa hırsızlık vs bir durum için tüm işçilerine açık senet durumu olduğunu söyledi. İşe başlarsam varsayalım hırsızlık vs gibi bir durum olmadığında o senet başımızı ağrıtır mı bilmediğimden soruyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kağıdı katlayıp cebe koyuyorsun ya cepten çıkarıp açtığında açık senet oluyor

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,767
9,485
113
Dükkan soyulursa, mal kaybolursa, kasa eksik çıkacaksa senş s2ecekler. Birçok istasyon sahibi imzalatıyor bu şekilde

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,822
12,314
113
Bankayı ara hangi kuruma cekiliş para knk dekontta ne yazıyor ki

Bankayı ara knk kredi kartımdan para çekilmiş izinsiz de haberim yoktu de
Yada internetten altın aldım dolandırıcı cıktı de knk
Yabanci bisiler yaziyor bende pek anlamiyorum

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
627
113
açık senet demek adam istediği rakamı yazar sonra icraya verir sende paşa paşa ödemek zorundasın, senet ile kredi kartı veya kredi arasındaki fark ise karşı taraf icraya verince mahkeme aracılığı ile tazyik hapsine olayı götürebiliyor. yani teminat vermiş oluyorsun demek.
Bana öyle bişey yapıldı. 50binlik senet 500bin yapılıp avukata verildi. Bende ayağına sıktım. Şuan sakat kaldı. Bende beraat ettim. Mesajları gösterdim. Beni dolandırmaya kalktığı apaçık ortadaydı.

Alim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
116
43
Kanka açık senet ucu açık bir muhabbet girme o toplara sıkntı çıkar bende istasyon işi yaptım yarın öbür gün teslimatçı yoluna çıkar koyar sigaraları ihale size kalır

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
Bana öyle bişey yapıldı. 50binlik senet 500bin yapılıp avukata verildi. Bende ayağına sıktım. Şuan sakat kaldı. Bende beraat ettim. Mesajları gösterdim. Beni dolandırmaya kalktığı apaçık ortadaydı.
böyle durumda beraat edemezsin malesef. biraz sıkıyorsun .

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
2 yıl önce garanti kredi kartım vardı harcama itirazı yaptım internet bankacılığından 3 ay sonra hepsini banka hesabıma yatırdı banka ozaman 16 17 k civarı ydi

Internet bankacılığına gir bak knk orda harcama vs acıkta kalan harvama vs varmı bak ozaman 5 dk da iptal olur yoksa harcama itirazı yapman gerek 3 ay filan suruyor

Finans kredi kartı ile siteye yatırmıştım Bi ara 1 gün sonramı ne girdim İnternet bankacılıgıma harcama filan yazıyordu iade ete bastım iade olmuştu knk
sonrasında ilgili firma uluslararası hukuk başlığında sana dava açığ 17k yı senden 250 k alırsa şaşırma ama. örnekleri çok fazla mevcut.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,376
7,998
113
Merhaba arkadaşlar, iş başvurusu yaptım. Petrol Ofisi'nin market bölümü için. Şartların da iş başı gibi bir durum olursa hırsızlık vs bir durum için tüm işçilerine açık senet durumu olduğunu söyledi. İşe başlarsam varsayalım hırsızlık vs gibi bir durum olmadığında o senet başımızı ağrıtır mı bilmediğimden soruyorum yardımcı olursanız sevinirim
7 yıl 3 farklı benzinlikte market görevlisiydim şu senin dediğin olayı ne duydum ne gördüm. Petrolde hırsızlık bitmez ne yaparsan yap eğer öyle bir durum varsa maaş almayı bırak götündeki dondanda olursun ,4-5 tane motor yağı çalınsa maaş gitti benim çalıştığım yerde hırsızlık olurdu patronlar boşverelim takılmayın alsınlar derdi , zaten yüzde 400 kar marjı ile satış yapiyor lavuklar

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
164
43
Su forumda bile benzinlikten pompa parasini market parasini calip kumar oynayan adamlar vardi , gayet mantikli bi durum , senet arkasina neden imzaldigini yaz isten cikarken geri alirsin sorun olmaz ,

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,116
6,376
113
sonrasında ilgili firma uluslararası hukuk başlığında sana dava açığ 17k yı senden 250 k alırsa şaşırma ama. örnekleri çok fazla mevcut.
Idda sitesine yatırdım knk ne davası 😂😂
Almadım satmadım karsı tarafta Bi gerek e göstermediği İcin kanıt yok cünki iade etti banka bu bçkadar yani

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,376
7,998
113
Su forumda bile benzinlikten pompa parasini market parasini calip kumar oynayan adamlar vardi , gayet mantikli bi durum , senet arkasina neden imzaldigini yaz isten cikarken geri alirsin sorun olmaz ,
Pompacı çalabilirde marketten para çalmak göt ister kasanın 4 farklı açısında kamera var , dediğin tamamen saçma sapan şeyler

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
164
43
Pompacı çalabilirde marketten para çalmak göt ister kasanın 4 farklı açısında kamera var , dediğin tamamen saçma sapan şeyler
Kamera mi :)) kardes sen normal dusunuyosun , pos cihazi uzerinden 1 gunde dunyanin vurgunu yapilir neden bahsediyon

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,376
7,998
113
Kamera mi :)) kardes sen normal dusunuyosun , pos cihazi uzerinden 1 gunde dunyanin vurgunu yapilir neden bahsediyon
Kardeş 7 yıl yaptım ben benziklikte marketçilik sen orayı kuyumcu mu sandın 500₺ üstü her hareket dikkat çeker ve bütün benzinlik marketlerinin ortalama cirosu günü gününe üç aşağı beş yukarı aynıdır. Senin dediğin takla olayı onu markette yapamaz yapar ama kuyumcu soymak yada banka soymak gibi bir cesaret ister onuda yapılabilen insan orada üç kuruşa Tamah etmesin zaten gitsin direk kuyumcu soysun