- 11,607
- 5,723
- 113
Bu cahilliğe acayip üzüldüm şuan senle tartıştığım için utanıyorum 😂😂😂hukuk okuyorum dedim din kültürü demedim![]()
Bu cahilliğe acayip üzüldüm şuan senle tartıştığım için utanıyorum 😂😂😂hukuk okuyorum dedim din kültürü demedim![]()
Kanka sitenin tekine ana avrat sövdümde yarın gidip mahkemeye vereceklermiş lisansa şikayet etmiş beni adamlar lambo ile analarına küfür ettim diye tazminat davası açıp üstümden 100 dolar kazanacaklar ne yapmam lazım 😆😆Bu cahilliğe acayip üzüldüm şuan senle tartıştığım için utanıyorum 😂😂😂
Çok şükür ailemin durumu iyi. Sen bu ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsun sanırım. Çevre herşeyi çözer. Sen esnafla arkadaşsin,ben ise her akşam avukatlarla, emniyet mensuplarıyla birlikteyim. Hatta şuanda emniyet müdürlüğünde oturuyorum. İstersen foto atabilirm.her neolursa olsun organ kaybından ilgili hukuk çerçevesinde beraat edemezsin. olay anlattığın kadar ise. tanıdaık hakşm savcı olsa ne yazar. olay paraya bakar![]()
la sizi adam yerine kyup cevap verende kabahat. ne haliniz varsa gçörün.Kanka sitenin tekine ana avrat sövdümde yarın gidip mahkemeye vereceklermiş lisansa şikayet etmiş beni adamlar lambo ile analarına küfür ettim diye tazminat davası açıp üstümden 100 dolar kazanacaklar ne yapmam lazım 😆😆
Burası siyaset yeri değilseni eski makarnaci seni noldu maasin yetmemeye baslayinca dusman mi kesildin ajshshshhaj
Atatürk dusmani bide rakici falan yazıyo
sensinnnn...Çok şükür ailemin durumu iyi. Sen bu ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsun sanırım. Çevre herşeyi çözer. Sen esnafla arkadaşsin,ben ise her akşam avukatlarla, emniyet mensuplarıyla birlikteyim. Hatta şuanda emniyet müdürlüğünde oturuyorum. İstersen foto atabilirm.
Hahahahahah acayip şeylere inanmaya başladılar ya boşuna demiyorum satılık köprü var diye 😂😂Kanka sitenin tekine ana avrat sövdümde yarın gidip mahkemeye vereceklermiş lisansa şikayet etmiş beni adamlar lambo ile analarına küfür ettim diye tazminat davası açıp üstümden 100 dolar kazanacaklar ne yapmam lazım 😆😆
Saçma sapan işler millet iyice zıvana dan çıktıDaha başlayıp imzalamadık dur hele hocamkoskoca Petrol ofisi bunu yapıyorsa boşuna yapmıyordur, iş yeri müdürü teminat gibi birşey dedi güvenlik açısından, hırsızlık vs olduğunda, örnek veriyorum 10bin TL kasadan çalındı, 10 bin tl senete filan ekleniyor gibisinden söyledi. Tam bilemedim işte
o kadar çevren var ama 50k için tefeciden para alıyorsun bu nasıl bir tezatlık?? neyse dediğim gibi sensinnnn...iÇok şükür ailemin durumu iyi. Sen bu ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsun sanırım. Çevre herşeyi çözer. Sen esnafla arkadaşsin,ben ise her akşam avukatlarla, emniyet mensuplarıyla birlikteyim. Hatta şuanda emniyet müdürlüğünde oturuyorum. İstersen foto atabilirm.
Fazla kumar oynamanın etkisiyle Beyindeki hücre duvarlarının yıkılmasından oluşuyor bunlar hepHahahahahah acayip şeylere inanmaya başladılar ya boşuna demiyorum satılık köprü var diye 😂😂
Adamın dediğine bak ben makarnacı dedim diyor adam parti tutmam ben dedi diyor. Siyaset konusunu ben mi açmışım diye soruyor bide masum masum kıyamam. Çeeen büyücende okulaa mı gitcen çeeeen 😂😂😂Fazla kumar oynamanın etkisiyle Beyindeki hücre duvarlarının yıkılmasından oluşuyor bunlar hep
Kanka yanlış anlama ama. Antalyada makarnacilar sokağı var. Gençler hep orada takılır makarna yemeye gider. Ve hepsi CHP'li 🤣makarnaci dedim parti tutmam ben diye miziklaamaya basladi 🥱 ben mi acmisim konuyu
onun adı hücre çepheri hücre duvarı değil ayrıca hücre çepheride yıkılmazFazla kumar oynamanın etkisiyle Beyindeki hücre duvarlarının yıkılmasından oluşuyor bunlar hep
ordaki makarnalar italyan usulu bunların anladığı tarzda değil amaKanka yanlış anlama ama. Antalyada makarnacilar sokağı var. Gençler hep orada takılır makarna yemeye gider. Ve hepsi CHP'li 🤣
Ailemin durumu iyi. Aldığım kişi tefeci değil. Kumar yüzünden o duruma düştüm. Çok iyi maaş almama rağmen o duruma düşebilir insanlar.o kadar çevren var ama 50k için tefeciden para alıyorsun bu nasıl bir tezatlık?? neyse dediğim gibi sensinnnn...i
gencler dedigin gibi chp peşinde ya da makarna pesinde koşmuyo kankam hakkinin pesinde kosuyo genclik kollarinda akli yikanan yok artikKanka yanlış anlama ama. Antalyada makarnacilar sokağı var. Gençler hep orada takılır makarna yemeye gider. Ve hepsi CHP'li 🤣
Vallahi değil kanka. Korili sosisli pestolu filan. İşin güzel yanı ise çok güzel yapıyorlar 🤣ordaki makarnalar italyan usulu bunların anladığı tarzda değil ama![]()
aynı şeyi yazdık farkındaysanVallahi değil kanka. Korili sosisli pestolu filan. İşin güzel yanı ise çok güzel yapıyorlar 🤣
Bu ülkede akp ve CHP olduğu sürece hiç bişey düzelmez. Bu iki parti vekillerine bakanlarına siyasi yasak getirip yeni insanlar gelmesi lazımgencler dedigin gibi chp peşinde ya da makarna pesinde koşmuyo kankam hakkinin pesinde kosuyo genclik kollarinda akli yikanan yok artik
Sen Antalya'damisinaynı şeyi yazdık farkındaysançünkü biliyorum orayı
![]()