http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açık Senet Nedir?

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,376
7,998
113
Bu cahilliğe acayip üzüldüm şuan senle tartıştığım için utanıyorum 😂😂😂
Kanka sitenin tekine ana avrat sövdümde yarın gidip mahkemeye vereceklermiş lisansa şikayet etmiş beni adamlar lambo ile analarına küfür ettim diye tazminat davası açıp üstümden 100 dolar kazanacaklar ne yapmam lazım 😆😆

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
627
113
her neolursa olsun organ kaybından ilgili hukuk çerçevesinde beraat edemezsin. olay anlattığın kadar ise. tanıdaık hakşm savcı olsa ne yazar. olay paraya bakar:)
Çok şükür ailemin durumu iyi. Sen bu ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsun sanırım. Çevre herşeyi çözer. Sen esnafla arkadaşsin,ben ise her akşam avukatlarla, emniyet mensuplarıyla birlikteyim. Hatta şuanda emniyet müdürlüğünde oturuyorum. İstersen foto atabilirm.

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
Kanka sitenin tekine ana avrat sövdümde yarın gidip mahkemeye vereceklermiş lisansa şikayet etmiş beni adamlar lambo ile analarına küfür ettim diye tazminat davası açıp üstümden 100 dolar kazanacaklar ne yapmam lazım 😆😆
la sizi adam yerine kyup cevap verende kabahat. ne haliniz varsa gçörün.

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
Çok şükür ailemin durumu iyi. Sen bu ülkede işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsun sanırım. Çevre herşeyi çözer. Sen esnafla arkadaşsin,ben ise her akşam avukatlarla, emniyet mensuplarıyla birlikteyim. Hatta şuanda emniyet müdürlüğünde oturuyorum. İstersen foto atabilirm.
sensinnnn...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,607
5,723
113
Hahahahahah acayip şeylere inanmaya başladılar ya boşuna demiyorum satılık köprü var diye 😂😂

kanarya0237

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
537
168
43
Daha başlayıp imzalamadık dur hele hocam:) koskoca Petrol ofisi bunu yapıyorsa boşuna yapmıyordur, iş yeri müdürü teminat gibi birşey dedi güvenlik açısından, hırsızlık vs olduğunda, örnek veriyorum 10bin TL kasadan çalındı, 10 bin tl senete filan ekleniyor gibisinden söyledi. Tam bilemedim işte
Saçma sapan işler millet iyice zıvana dan çıktı

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
o kadar çevren var ama 50k için tefeciden para alıyorsun bu nasıl bir tezatlık?? neyse dediğim gibi sensinnnn...i

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,607
5,723
113
Fazla kumar oynamanın etkisiyle Beyindeki hücre duvarlarının yıkılmasından oluşuyor bunlar hep
Adamın dediğine bak ben makarnacı dedim diyor adam parti tutmam ben dedi diyor. Siyaset konusunu ben mi açmışım diye soruyor bide masum masum kıyamam. Çeeen büyücende okulaa mı gitcen çeeeen 😂😂😂

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
627
113
makarnaci dedim parti tutmam ben diye miziklaamaya basladi 🥱 ben mi acmisim konuyu
Kanka yanlış anlama ama. Antalyada makarnacilar sokağı var. Gençler hep orada takılır makarna yemeye gider. Ve hepsi CHP'li 🤣

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
Kanka yanlış anlama ama. Antalyada makarnacilar sokağı var. Gençler hep orada takılır makarna yemeye gider. Ve hepsi CHP'li 🤣
ordaki makarnalar italyan usulu bunların anladığı tarzda değil ama:) içinde protein olsun diye tavuk vs var. bunlar safi makarnacı karbonhidratçı beyne protein gitmiyor:)

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
627
113
o kadar çevren var ama 50k için tefeciden para alıyorsun bu nasıl bir tezatlık?? neyse dediğim gibi sensinnnn...i
Ailemin durumu iyi. Aldığım kişi tefeci değil. Kumar yüzünden o duruma düştüm. Çok iyi maaş almama rağmen o duruma düşebilir insanlar.

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,215
453
83
gencler dedigin gibi chp peşinde ya da makarna pesinde koşmuyo kankam hakkinin pesinde kosuyo genclik kollarinda akli yikanan yok artik

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
627
113
gencler dedigin gibi chp peşinde ya da makarna pesinde koşmuyo kankam hakkinin pesinde kosuyo genclik kollarinda akli yikanan yok artik
Bu ülkede akp ve CHP olduğu sürece hiç bişey düzelmez. Bu iki parti vekillerine bakanlarına siyasi yasak getirip yeni insanlar gelmesi lazım