Dostum öncelikle geçmiş olsun. Detaylarla kafanı yormak istemiyorum o nedenle kısaca benzer olaylar yaşadığımı bil. Yalnız değilsin ve ben ne kadar aptalım diye düşünerek kendine ne kadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum. Bu işin en temizi tamamen kumardan uzaklaşmak ve umarım bunu başarırsın ama başaramama durumuna karşı ilerleyen süreçte psikolojini rahatlatabileceğini düşündüğüm bir kaç konudan bahsedeceğim.
Slotla fazla ilgilenmem ama ne kadar bağımlılık ve kazanma hırsı yaptığını bu illetten ailesini kaybeden yakın arkadaşım sayesinde deneyimledim ama bu işte spor ya da slot farketmeksizin olay kazanılan parayı sahiplenmemek. Sitede duran para sana ait değil, banka ya da kripto hesabında bulunan para ise sana ait. Yani 1.5 milyon paran bile olsa sitede o parayı kaybettiğinde cebindeki parayı kaybetmiş olmuyorsun, o nedenle çekmediğin para için kendini üzmemeye alıştır. Mümkünse hedefler koy ve o hedefin üstüne çıktığında yalnızda hedef üstü parayı günlük ihtiyaçların ve kumar için ayır. (bu sayede kendine ne kadar değer verdiğini de görüyorsun arkadaşlarınla çıkıp bir kahve içmek yerine kumara para yatırmayı tercih ettiğinde

) Hedef olarak belirlediğin parayı ya ailenden güvendiğin birine ver ya da vadeli hesap,kripto staking gibi paraya erişimini istesen de engelleyen alternatif yollar bul. (tavsiyem kripto staking 5 yıldır beni dizginleyen yöntem bu, çalışıyor)
Tekrar çok geçmiş olsun. Yazdıklarım şuan yaşadığın durum tazeyken boş gelecek. Zaten kaybettim şuan bu bilgilerin önemi yok diyeceksin fakat emin ol bu illete devam edersen eğer elbet tekrar kazanacaksın ve kazandığında bu aksiyonları alman seni kurtaracak. Araba alıcam, ev alıcam gibi 2. güne sarkan eylemler taze kazanç sağlamış kumarbazı engelleyebilecek şeyler değil. Çünkü açgözlüyüz ve hep daha fazlasını isteyeceğiz. Durumu kabullenip kendini sınırlaman lazım.