Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,721
4,602
113
Şu kazandıgınız parayı degerlendirmeyi öğrenseniz sorun kalmayacak 1m para yapmıssın cek at faize aylık 40k getirisiyle yine kumara devam et üzerine koy çek git arsanı veya arabanı al 3-4 ay önce 2m para koydum bir lirasını bırakmadan çektim hepsini altına faize yatırdım ordan gelenle istedigim gibi bedavadan kumarımı oynuyorum şimdi önemli olan irade

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Şu konuyu açarken mesajı yazarken utanmanda yok hadi bizden utanmıyorsun kendinden de utanmıyorsun senin beynın yosun tutmuş rüzgara ver biraz ceyran yapsın
Kardeşim hırsızlık yapmadım dolandırıcılık yapmadım bir aptallık yaptım bedelini kendim ödüyorum bunda utanılacak ne var sen dört dörtlükmüsün hiç insani duygularına hırslarına öfkelerine yenilmiyormusun ?

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Şu kazandıgınız parayı degerlendirmeyi öğrenseniz sorun kalmayacak 1m para yapmıssın cek at faize aylık 40k getirisiyle yine kumara devam et üzerine koy çek git arsanı veya arabanı al 3-4 ay önce 2m para koydum bir lirasını bırakmadan çektim hepsini altına faize yatırdım ordan gelenle istedigim gibi bedavadan kumarımı oynuyorum şimdi önemli olan irade
Keşke bu şekilde düşünüp bu iradeyi koyabilseydim ortaya seni taktir ediyorum herşey gönlünce daha güzel olsun

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Abi para algımız bitti kısacası herşeyimizi aldı bu illet
İllet ayrı ama ben kendim yaptım kendime umarım kimse bu boşluğa düşüp bu hatayı yapmaz 5 senedir aktif kumar oynuyorum ilk defa böyle birşey yaşadım ve çok kötü bir duyguymuş son olur inşallah

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,721
4,602
113
Keşke bu şekilde düşünüp bu iradeyi koyabilseydim ortaya seni taktir ediyorum herşey gönlünce daha güzel olsun
Bir iki ders olmadan o irade olmaz zaten dostum birdahakine o iradeyi koruyabilecegine emin ol çünkü dersini aldın ama en önemlisi kumardan keyif almamak ben kumardan keyif almıyorum sadece para kazanmak için oynuyorum ama keyif almak için oynuyorsan orası çok sıkıntı

mberk1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,090
360
83
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Detaylarla kafanı yormak istemiyorum o nedenle kısaca benzer olaylar yaşadığımı bil. Yalnız değilsin ve ben ne kadar aptalım diye düşünerek kendine ne kadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum. Bu işin en temizi tamamen kumardan uzaklaşmak ve umarım bunu başarırsın ama başaramama durumuna karşı ilerleyen süreçte psikolojini rahatlatabileceğini düşündüğüm bir kaç konudan bahsedeceğim.

Slotla fazla ilgilenmem ama ne kadar bağımlılık ve kazanma hırsı yaptığını bu illetten ailesini kaybeden yakın arkadaşım sayesinde deneyimledim ama bu işte spor ya da slot farketmeksizin olay kazanılan parayı sahiplenmemek. Sitede duran para sana ait değil, banka ya da kripto hesabında bulunan para ise sana ait. Yani 1.5 milyon paran bile olsa sitede o parayı kaybettiğinde cebindeki parayı kaybetmiş olmuyorsun, o nedenle çekmediğin para için kendini üzmemeye alıştır. Mümkünse hedefler koy ve o hedefin üstüne çıktığında yalnızda hedef üstü parayı günlük ihtiyaçların ve kumar için ayır. (bu sayede kendine ne kadar değer verdiğini de görüyorsun arkadaşlarınla çıkıp bir kahve içmek yerine kumara para yatırmayı tercih ettiğinde :D ) Hedef olarak belirlediğin parayı ya ailenden güvendiğin birine ver ya da vadeli hesap,kripto staking gibi paraya erişimini istesen de engelleyen alternatif yollar bul. (tavsiyem kripto staking 5 yıldır beni dizginleyen yöntem bu, çalışıyor)

Tekrar çok geçmiş olsun. Yazdıklarım şuan yaşadığın durum tazeyken boş gelecek. Zaten kaybettim şuan bu bilgilerin önemi yok diyeceksin fakat emin ol bu illete devam edersen eğer elbet tekrar kazanacaksın ve kazandığında bu aksiyonları alman seni kurtaracak. Araba alıcam, ev alıcam gibi 2. güne sarkan eylemler taze kazanç sağlamış kumarbazı engelleyebilecek şeyler değil. Çünkü açgözlüyüz ve hep daha fazlasını isteyeceğiz. Durumu kabullenip kendini sınırlaman lazım.

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Bir iki ders olmadan o irade olmaz zaten dostum birdahakine o iradeyi koruyabilecegine emin ol çünkü dersini aldın ama en önemlisi kumardan keyif almamak ben kumardan keyif almıyorum sadece para kazanmak için oynuyorum ama keyif almak için oynuyorsan orası çok sıkıntı
Benim ders biraz pahalıya patladı maalesef

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Detaylarla kafanı yormak istemiyorum o nedenle kısaca benzer olaylar yaşadığımı bil. Yalnız değilsin ve ben ne kadar aptalım diye düşünerek kendine ne kadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum. Bu işin en temizi tamamen kumardan uzaklaşmak ve umarım bunu başarırsın ama başaramama durumuna karşı ilerleyen süreçte psikolojini rahatlatabileceğini düşündüğüm bir kaç konudan bahsedeceğim.

Slotla fazla ilgilenmem ama ne kadar bağımlılık ve kazanma hırsı yaptığını bu illetten ailesini kaybeden yakın arkadaşım sayesinde deneyimledim ama bu işte spor ya da slot farketmeksizin olay kazanılan parayı sahiplenmemek. Sitede duran para sana ait değil, banka ya da kripto hesabında bulunan para ise sana ait. Yani 1.5 milyon paran bile olsa sitede o parayı kaybettiğinde cebindeki parayı kaybetmiş olmuyorsun, o nedenle çekmediğin para için kendini üzmemeye alıştır. Mümkünse hedefler koy ve o hedefin üstüne çıktığında yalnızda hedef üstü parayı günlük ihtiyaçların ve kumar için ayır. (bu sayede kendine ne kadar değer verdiğini de görüyorsun arkadaşlarınla çıkıp bir kahve içmek yerine kumara para yatırmayı tercih ettiğinde :D ) Hedef olarak belirlediğin parayı ya ailenden güvendiğin birine ver ya da vadeli hesap,kripto staking gibi paraya erişimini istesen de engelleyen alternatif yollar bul. (tavsiyem kripto staking 5 yıldır beni dizginleyen yöntem bu, çalışıyor)

Tekrar çok geçmiş olsun. Yazdıklarım şuan yaşadığın durum tazeyken boş gelecek. Zaten kaybettim şuan bu bilgilerin önemi yok diyeceksin fakat emin ol bu illete devam edersen eğer elbet tekrar kazanacaksın ve kazandığında bu aksiyonları alman seni kurtaracak. Araba alıcam, ev alıcam gibi 2. güne sarkan eylemler taze kazanç sağlamış kumarbazı engelleyebilecek şeyler değil. Çünkü açgözlüyüz ve hep daha fazlasını isteyeceğiz. Durumu kabullenip kendini sınırlaman lazım.
Değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim şuan kafamın bastığı kadar anlamaya çalıştım ama daha sonra tekrar tekrar okuyacağım teşekkürler

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,687
723
113
Para hesaptaysa tüm amaçlar ortadan kalkıyor dostum bu işler böyle. Adam araba alacağım demiş ardına düşünmüştür üzerine cebine para kalsın diye uğraşmıştır onu 1 m yapsa bu sefer. Belki tatil planı icin +200 daha alayım derdine düşecekti onu 1.2 yapsa ardına buraya kadar geldim bi 200-300 daha alayıma girecekti 1.5 yapsa bu sefer lan 2/3 kat yapsam ev alırım derdine girecekti vsvs bu süreç böyle işliyor çekirge 10 kere bile zıplasa bir yerde o 0 sayısını görüyor maalesef
doğru diyorsun katılıyorum o an evden çıkacan direk telefon bilgisayar ne varsa ara vermek lazım

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,075
2,982
113
Aylık faizden para gelmesine rağmen holiganın 2.5k oranını kovalıyorum.

Çünkü geçen yıllar kimseye acımayacak. Yaş alınca tüm arkadaşların seni terk edecek. Arkadaş çok yabancı bir kavram.

Ailen bile yüzüne bakmayacak. Yerde 100 lira görsen bile alacaksın. Geleceğine yatırım yapacaksın.

Arkadaşlarını geçtim en iyi arkadaşın bile yok olacak tanıyamayacaksın. Ailenin bile nankör olduğunu görünce hayat ondan sonra başlıyor bu hayatta tek başınasın.

Tüm herşey yok olurken cebinde paran varsa gidecek yoksa herkes sana yabancı olacak.

Paran olursa yeni bir hayat kurabilirsin 50 100 lira küçümsemeyin ne olursa alın bu işin geleceği var.

Başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler, başaramamanın bedelini bir ömür boyu öderler...

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,721
4,602
113
Aylık faizden para gelmesine rağmen holiganın 2.5k oranını kovalıyorum.

Çünkü geçen yıllar kimseye acımayacak. Yaş alınca tüm arkadaşların seni terk edecek. Arkadaş çok yabancı bir kavram.

Ailen bile yüzüne bakmayacak. Yerde 100 lira görsen bile alacaksın. Geleceğine yatırım yapacaksın.

Arkadaşlarını geçtim en iyi arkadaşın bile yok olacak tanıyamayacaksın. Ailenin bile nankör olduğunu görünce hayat ondan sonra başlıyor bu hayatta tek başınasın.

Tüm herşey yok olurken cebinde paran varsa gidecek yoksa herkes sana yabancı olacak.

Paran olursa yeni bir hayat kurabilirsin 50 100 lira küçümsemeyin ne olursa alın bu işin geleceği var.

Başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler, başaramamanın bedelini bir ömür boyu öderler...
İşte sevdigim bilinçli oyuncu

Lisandrolopez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
470
343
63
gençler 600 kazandım 1 milyon kazandım yazısına aldanıp maaşı atan büzzüğü vurdurur ay sonuna kadar söyleyim.

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
276
113
43
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
Hayatımda o kadar parayı rüyasında görmemiş biri olarak geçmiş olsun diliyorum. Sabahtır gözüm kör oldu kodd kovalıyorum belki cebime iki 3 kuruş girer diye. Vallah hevesim kaçtı. Geçmiş olsun

Lisandrolopez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
470
343
63
Yaş 35 sıkıysa yapma. Bu işte 18 ile 35 gitti. 35 ile 40 altın çağı olmasını istiyorsan var gücünle savaşmak namus korumak gibi birşeydir.
bende 42 ye kadar çalışıp birikim yapıp emekliliğe ayrılcam ölmezsek.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,075
2,982
113
bende 42 ye kadar çalışıp birikim yapıp emekliliğe ayrılcam ölmezsek.
Bu ülkede emekliye ayrılmak sadece zeytin yemek demek.

Sana sağlık dilemek istiyorum ama senin yaşına 7 senem var Allah hepimize ömür versin.

Senin yaşında bunu konuşmak istemiyorum böyle hayal etmiyorum çünkü.

En azından 35 varken 40 a kadar hala şansım var diyorum.

Hardcore tavrı var ya işte 2025 yılında hardcore tavrını uyguluyorum kimseyi affetmiyorum.

Affetmem yaşım 35 Daha ne kadar taviz verebilirim affetmem bu saatten sonra.

15Dilek15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
535
218
43
Geçmiş olsun artık yapacak bişey yok olan olmuş. Naçizane bi tavsiye vereyim çekim geldiği anda paranın büyük kısmını güvendiğiniz birine gönderin eşiniz kardeşiniz neyse artık oynayacağınız kadar bırakın ben öyle yapıyorum 5 yıldır özellikle slotta öğrendiğim bişey varsa kazanç illa büyük yatırımlarla olmuyo 200 lira yatırımla 50 K çektiğimi de biliyorum 5 K yatırımın 5 dk oyalamadığını da yani oynamak için ayırdığınız miktar krizinizi öldürecek kadar olsun yoksa bu işin sonu gelmez psikolojiniz bozulur.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,075
2,982
113
Faiz, düşürdüler o.çocukları yetmiyor işte ordan hoşgeldin al burdan hoşgeldin al yetmez paramız erir gider.

Gelen faizleri XxxL vuruyorum illaki 3 4M düşer sabırla bekliyorum.