Dostum olayın özü nedir biliyor musun? Sen hastasın bende hastayım bu forumda ki herkes hasta çünkü bağımlıyız. Eğer sen bu olanlara açgözlülük aptallık diyorsan bu düşüncen yeni kayıplara yeni şoklara durumu gebe hale getirir. Çünkü bir sonra ki sefere daha sakin aç gözlü olmadan şunu bunu yaparım diye düşündürür sana. Bu bir tuzaktır aslında çünkü sen ben kumar bağımlısı olan hiç kimse asla mantıklı hareket edemez mutlaka bir noktada patlayacaktır. Bu kasa bende olsa neler yaparım diye yazını okuyan beyinler aynı imkanlara sahip olsa yine patlayacak

kumarın doğası bu. Biraz geriye dön pazar gecesine doğru. O arabayı alsan sana delikanlı gibi soruyorum geri satıp kumara yatırma ihtimalin nedir? Hadi bir şekilde satamadın arabayı ailen vs izin vermedi sen bu hasta beyinle büyük bir icralık olma kapasitesine sahip misin? Evet. Artık son evreye ulaşmışsın düşün bak kaybettiğin para büyük bir mebla ve sen iki milyona ulaşsan yine durmayacaktın. Durumu ailene anlat ve mutlaka aile ve psikolojik destek al gerekirse doktorun yazarsa ilacını kullan. Sadece şunu düşün bu paralar senin değildi yine senin olsa yine aynı hatayı yapacaksın hiç kimse bu hastalığı yenemez hepimizin sonu kasa = 0 kaç gündür bende tamamen bırakmayı düşünüyordum yazdıkların bana ibret oldu. Üzme kendini evet büyük bir rakam kaybettin ama zaten bu kayıp olacaktı kesin ve net olacaktı şans bir kere güler 1000 defa ağlatır adamı. Kusura bakma uzun yazım için umarım beni anlamışsındır. Bugün senin miladın olsun ailen için huzurun için sağlığın için bırak yoksa bu üzüntü seni Allâh korusun kanser eder.