Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,021
4,312
113
Aile bıraktırmaz . Zamanında annem benim borçlarımı ödedi Kumar borçlarımı kredimi kapattı . Üzülmesin psikolojisi bozulmasın oğlumun diye . Ama hala oynuyorum tek fark borç harç yapmadan oynuyorum . Biraz akıllandım o yönden .
Oda senin kendi iradene kalmış dostum

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,775
3,693
113
Kardeşim faize atsan veya altın alsan maks 2 aya eksik olan miktar cikardi alırdın arabanı büyük hata yapmışsin bende bu duruma düştüm şans benimleydi toparladim dahada böyle bir hataya düşmedim.
2 aydır 3 milyon TL yakın kombine kuponlarım tekten,2 maçtan gidiyor ve milyon dolar kaybetmiştim gibi üzüntü yaşıyorum.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,660
2,761
113
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
Slotta zaten vurgun yapanlar mutlaka gene oynarlar. Çünkü bu oyunlar kazandırıyor psikolojisine bürünür. Yani slotta bazen iyi kazananların çoğu gene bir şekilde o parayı aynı oyunlarda eritir

Devamlı kaybedenler oynamaktan vazgeçemiyorsa diğerini sen düşün artık

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,781
7,097
113
Reis değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim. Kumarı 5 senedir oynuyorum 10 15 kere max win almışımdır çok güzel paralar kazandım ama benimde en yüksek kazancım buydu daha düşüklerde durup çekim yaparken bunda nasıl 2 kere üst üste böyle yapabildim kendime inanamıyorum. Bu yaptığım nankörlükle inşallah şansımıda öldürmemişimdir diye düşünüyorum
Dede1000de mi boşalttın kasayı dost sabahtan beri herkese para yağdırıyor.
Geçmiş olsun

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,331
85,037
113
Kanka çok zevkli ama. Tuşa basiyorsun muzlar elmalar geliyor bide yaşlı bı adam var yeşil yuvarlakta x atiyor
1 milyon ateşleme yap kanka 2 günde yemessem gel yüzüme tükür 5 kuruş olmasın 10 bine tav oluruz 100 bin olsun 10 bin 10 bin satın alırız 1 milyon ver 1000 tl den döndürürüz iflah olmaz bi dede bagımlısıyız

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
744
516
93
Her kumarbazın başına gelen bir dönem içindesin demekki. Senin gibi milyonlar var ama bizim gibi olmayan on milyonlar var. :)

Sana tavsiyem bir süre uzak durman , çünkü hem kazanıp kaybettiğin bu paraları sanki cebinden çıkmış gibi düşüneceksin hem de aslında makul olabilecek kazançlar seni tatmin etmeyecek.

Zaman herşeyin ilacı, sadece bir süre uzak dur , tecrübe:)

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,022
860
113
Dün barcelona maçı 2.5 üst son maçtı kupon 11 k veriyordu dayanamayıp 7 k bozup Türkiye maçına 174 sayı girdim barça 6 gol attı aç gözlülük yüzünden para gitti

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,150
388
83
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
Keşke parayi çektikten sonra başka bir şeyle ugrassaydin o zaman aklında kumar olmazdi acı tecrübe olmuş inşallah bir daha ki sefere olur bana da100k lazım tuttursam kendime gelecem ama sürekli tek GOL'den yatmaktan bıktım abartmıyorum son 2 ayda tek GOL'den kaçan para 300k vardır hiç mi bir yada iki tane kupon denk gelmez

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,484
1,609
113
Ya arkadaş milyona yakın para yapmışsın daha ne kazanmayı umuyorsun 10 milyon mu istiyorsun aç gözlülük bu gerçekten 2 defa maxwin alıyorsun gözün doymuyor ben 5 bini 10 bin yapsam seviniyorum ne deyim aç gözlülüğün seni bitirmiş geçmiş olsun

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,317
591
113
Dostum olayın özü nedir biliyor musun? Sen hastasın bende hastayım bu forumda ki herkes hasta çünkü bağımlıyız. Eğer sen bu olanlara açgözlülük aptallık diyorsan bu düşüncen yeni kayıplara yeni şoklara durumu gebe hale getirir. Çünkü bir sonra ki sefere daha sakin aç gözlü olmadan şunu bunu yaparım diye düşündürür sana. Bu bir tuzaktır aslında çünkü sen ben kumar bağımlısı olan hiç kimse asla mantıklı hareket edemez mutlaka bir noktada patlayacaktır. Bu kasa bende olsa neler yaparım diye yazını okuyan beyinler aynı imkanlara sahip olsa yine patlayacak :) kumarın doğası bu. Biraz geriye dön pazar gecesine doğru. O arabayı alsan sana delikanlı gibi soruyorum geri satıp kumara yatırma ihtimalin nedir? Hadi bir şekilde satamadın arabayı ailen vs izin vermedi sen bu hasta beyinle büyük bir icralık olma kapasitesine sahip misin? Evet. Artık son evreye ulaşmışsın düşün bak kaybettiğin para büyük bir mebla ve sen iki milyona ulaşsan yine durmayacaktın. Durumu ailene anlat ve mutlaka aile ve psikolojik destek al gerekirse doktorun yazarsa ilacını kullan. Sadece şunu düşün bu paralar senin değildi yine senin olsa yine aynı hatayı yapacaksın hiç kimse bu hastalığı yenemez hepimizin sonu kasa = 0 kaç gündür bende tamamen bırakmayı düşünüyordum yazdıkların bana ibret oldu. Üzme kendini evet büyük bir rakam kaybettin ama zaten bu kayıp olacaktı kesin ve net olacaktı şans bir kere güler 1000 defa ağlatır adamı. Kusura bakma uzun yazım için umarım beni anlamışsındır. Bugün senin miladın olsun ailen için huzurun için sağlığın için bırak yoksa bu üzüntü seni Allâh korusun kanser eder.