Bu mantık biraz rahatlattı ya böyle düşünmemiştim hiç. Oynamıyor olsam bu bakiyeyi göremezdim doğru gerçektenBöyle onyamasan o parayi kazanamazdin zaten.bybun yolu aslında 1 hafta Vahide uğramamak ama,nasıl yapacaksın iste
aslında bende casibomda 24 saatde bir çekim olduğu için daha öncelerde kardeşime hesabımı açıp şifresini değiştir diyordum dünde aklıma bu geldi ama 1 haftada 2 kere böyle aptallık yapmam diye düşündüm meğer öyle değilmişBunun içinde bir faktör var aslında bende 50 60 k cekimler yaptığımda telefonu kız arkadaşıma anneme vs birine verirdim bankaya gidene kadar onlarda kalırdı telefon şeytan çünkü dürtüyor sende bir daha böyle birşey olduğunda ailenden birine ver telefonu sabaha kadar onlarda kalsın 👍
adam 50 bin kazandım sanıyoÇark 50.000 de durdu gelen giden bir şey yok olay ne Ekli dosyayı görüntüle 842358
Ekli dosyayı görüntüle 842358
o 50.000 den 1000 defa gelirse 50.000 alabiliyon dostumÇark 50.000 de durdu gelen giden bir şey yok olay ne Ekli dosyayı görüntüle 842358
Ekli dosyayı görüntüle 842358
Sağlık olsun dostum umarım buda bir ders olur sanaaslında bende casibomda 24 saatde bir çekim olduğu için daha öncelerde kardeşime hesabımı açıp şifresini değiştir diyordum dünde aklıma bu geldi ama 1 haftada 2 kere böyle aptallık yapmam diye düşündüm meğer öyle değilmiş
Reis değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim. Kumarı 5 senedir oynuyorum 10 15 kere max win almışımdır çok güzel paralar kazandım ama benimde en yüksek kazancım buydu daha düşüklerde durup çekim yaparken bunda nasıl 2 kere üst üste böyle yapabildim kendime inanamıyorum. Bu yaptığım nankörlükle inşallah şansımıda öldürmemişimdir diye düşünüyorumDost böyle durumlarda muhakkak evde durma telefonu evde bırak çik sabaha kadar gelme eve yanına nakit al git otelde kal arkadaşlarınla zaman geçir ertesi gün de ailende kim varsa ona ver parayı o da kendi hesabına yatırsın şimdi ben ömrü hayatımda kazanmadım max kazandığım para 100k o da 2 sene oluyor sana şans 2 kere gelmiş 3 kere de gelir ama bu sefer hata yapma
Kazandıkça miktar eşiği yükseliyor, iraden sağlam değilse büyük problem brocum. Geçmiş olsun umarım önüne geçersin bu durumunNormalde 50 bin yaptığımda parayı çekip hemen birşeyler alan bir insandım nereden nereye
O hata nasıl oluyor çok güzel bak şimdi o para sitede yada bankada durduğunda bir anlamiyo yokmuş gibi oluyor 5 bin neyse 500 binde o şekilde gözüküyor gözüne nakit olduğunda çok farklı oluyorReis değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim. Kumarı 5 senedir oynuyorum 10 15 kere max win almışımdır çok güzel paralar kazandım ama benimde en yüksek kazancım buydu daha düşüklerde durup çekim yaparken bunda nasıl 2 kere üst üste böyle yapabildim kendime inanamıyorum. Bu yaptığım nankörlükle inşallah şansımıda öldürmemişimdir diye düşünüyorum
dostum patalojik bir kumar bağımlısı adayısın, hatta bağımlısın... kazandığın günü gördükten sonra işler değişiyor, çok kötü durum allah hepimizi bu beladan kurtarsın, ama zor... amatemde yatmak ve uyuşturucu bağımlıların tedavisinin aynısını görmek gerekiyor.Reis değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim. Kumarı 5 senedir oynuyorum 10 15 kere max win almışımdır çok güzel paralar kazandım ama benimde en yüksek kazancım buydu daha düşüklerde durup çekim yaparken bunda nasıl 2 kere üst üste böyle yapabildim kendime inanamıyorum. Bu yaptığım nankörlükle inşallah şansımıda öldürmemişimdir diye düşünüyorum
Bende zaten iş çıkışı akşam eve gidip aileme anlatıcam herşeyi tek tek yardımcı olmalarını isteyeceğim başka çözüm yolu yokdostum patalojik bir kumar bağımlısı adayısın, hatta bağımlısın... kazandığın günü gördükten sonra işler değişiyor, çok kötü durum allah hepimizi bu beladan kurtarsın, ama zor... amatemde yatmak ve uyuşturucu bağımlıların tedavisinin aynısını görmek gerekiyor.
Oyun bagımlısısın açgözlülük le alakası yok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
şunu unutma ailene anlatacak olursan kumar bağımlısı olduğunu bilecekler, bilsinler sorun değil diyorsan anlat, ama kendi iradenle de bırakabilirsin, onların yapabilecğei pek bişey yok bence.Bende zaten iş çıkışı akşam eve gidip aileme anlatıcam herşeyi tek tek yardımcı olmalarını isteyeceğim başka çözüm yolu yok
Kanka çok zevkli ama. Tuşa basiyorsun muzlar elmalar geliyor bide yaşlı bı adam var yeşil yuvarlakta x atiyorOyun bagımlısısın açgözlülük le alakası yok geçmiş olsun
Aile bıraktırmaz . Zamanında annem benim borçlarımı ödedi Kumar borçlarımı kredimi kapattı . Üzülmesin psikolojisi bozulmasın oğlumun diye . Ama hala oynuyorum tek fark borç harç yapmadan oynuyorum . Biraz akıllandım o yönden .şunu unutma ailene anlatacak olursan kumar bağımlısı olduğunu bilecekler, bilsinler sorun değil diyorsan anlat, ama kendi iradenle de bırakabilirsin, onların yapabilecğei pek bişey yok bence.
Ailesinden başka kimsenin yardımı dokunmaz ailesi enbuyuk destegi verecektir git konuş anlat herşeyi ailen sana yardımcı olmak için elinden gelen herşeyi yapacak tek destek olacak kişi ailendirşunu unutma ailene anlatacak olursan kumar bağımlısı olduğunu bilecekler, bilsinler sorun değil diyorsan anlat, ama kendi iradenle de bırakabilirsin, onların yapabilecğei pek bişey yok bence.