http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
Dalga geçmek için gülmedim ama kank 1.2 milyon yarısı kadar grand vurup 3 senedir hayatımı düzene soktum o hatayı yapmasına sinirden güldüm yazık yazdım zaten gerçekten kendini böyle ayna karşısında iki tokat atıp bir daha göremeyeceği bi meblağı elinden kaçırmasına kızması lazım göremeyecek çünkü ip kaydedildi daha zırnık vermez pragmatik
Sakin ol reis 1 ay sonra bu konuda 20 kişiye 2 biner dağıtım var. Topladım mentali 😕

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,684
14,173
113
Dalga geçmek için gülmedim ama kank 1.2 milyon yarısı kadar grand vurup 3 senedir hayatımı düzene soktum o hatayı yapmasına sinirden güldüm yazık yazdım zaten gerçekten kendini böyle ayna karşısında iki tokat atıp bir daha göremeyeceği bi meblağı elinden kaçırmasına kızması lazım göremeyecek çünkü ip kaydedildi daha zırnık vermez pragmatik
Aynen

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,960
4,905
113
Hepimizde bu var maalesef ama sende biraz fazlalik olmuş sabırsızlık ve açgözlülük yüzünden hepimiz yaşamışız bunu aç yada çok miktar farketmez

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
Hepimizde bu var maalesef ama sende biraz fazlalik olmuş sabırsızlık ve açgözlülük yüzünden hepimiz yaşamışız bunu aç yada çok miktar farketmez
vallaha araba için 170 bin daha gerekiyordu sağdan soldan aramayayim şans yanımdayken katlıyim diye birşey dürttü içimden sonrası malum içimde kaldı

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
302
115
43
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
Hemen bilet.com sitesine girip Kıbrıs ucusundan yer ayirtip 250 bin civari oraya ayirip 5* otelde hem tatilimi yapip hem kumar oynayıp hem 2 bayan alip yanima günümü gün ederdim en azindan degmis olurdu

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,325
3,912
113
vallaha araba için 170 bin daha gerekiyordu sağdan soldan aramayayim şans yanımdayken katlıyim diye birşey dürttü içimden sonrası malum içimde kaldı
Beni anladın da dalga geçmek için gülmedim kızıyorum baya baya sana şuan hayatının en mutlu günü olabilirdi arabanı çekerdin

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
Beni anladın da dalga geçmek için gülmedim kızıyorum baya baya sana şuan hayatının en mutlu günü olabilirdi arabanı çekerdin
Doğru söylüyorsun reis bende tek başıma düşündükçe içim içimi yiyordu sizlerle paylaştıkça biraz hafifledim olmuşla bitmişe çare yok maalesef umarım daha iyi günler bizi bekliyordur. Herşeyin bir zamanı var zamanı gelmemiş demekki diyeceğim başka birşey gelmiyor elimden 😓

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,960
4,905
113
Keşke yapmasaydin şans 2 defa kapına gelmiş sen kapıyı acmamissin olmuş gitmiş takma kafana olana ile ölene çare bulunmaz piskolojini bozma ve tekrar çıkartayim diye alta girme sakin

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
Keşke yapmasaydin şans 2 defa kapına gelmiş sen kapıyı acmamissin olmuş gitmiş takma kafana olana ile ölene çare bulunmaz piskolojini bozma ve tekrar çıkartayim diye alta girme sakin
Öyle yapacağım mecbur 10 gün önce beni sıkıştıran zora sokan borçları bitirmiştim şimdilik önümde 1 ay bom boş zaman var cepte kumara ayırcak parada yok umarım toplarım

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,534
1,021
113
hepimiz aynı hatalara düşüyoruz, ondan sonraki psikoloji zaten çok zor , geçmiş olsun

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,586
4,811
113
Öyle yapacağım mecbur 10 gün önce beni sıkıştıran zora sokan borçları bitirmiştim şimdilik önümde 1 ay bom boş zaman var cepte kumara ayırcak parada yok umarım toplarım
Şimdi gidiyorsun elini yüzünü yikiyorsun soğuk bir su içiyor ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz şuan bunun için yapılacak birşey yok artık

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,553
1,596
113
Böyle onyamasan o parayi kazanamazdin zaten.bybun yolu aslında 1 hafta Vahide uğramamak ama,nasıl yapacaksın iste

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
344
454
63
Şimdi gidiyorsun elini yüzünü yikiyorsun soğuk bir su içiyor ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz şuan bunun için yapılacak birşey yok artık
Önümüzdeki maçlara baksam nolur abi yarın 2 milyon kazansam onuda geri veririrm ben bunu anladım

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,586
4,811
113
Önümüzdeki maçlara baksam nolur abi yarın 2 milyon kazansam onuda geri veririrm ben bunu anladım
Bunun içinde bir faktör var aslında bende 50 60 k cekimler yaptığımda telefonu kız arkadaşıma anneme vs birine verirdim bankaya gidene kadar onlarda kalırdı telefon şeytan çünkü dürtüyor sende bir daha böyle birşey olduğunda ailenden birine ver telefonu sabaha kadar onlarda kalsın 👍