Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
886
399
63
Keşke o kazanç bana değilde daha iyi değerlendirebilecek birilerine vursaydı ben başaramadım maalesef
Bundan sonrası kaderini belirlicek sakın kredi kredi kartıyla kumar oynama benden sana tavsiye 2-3 ay hiç girme artık eski miktarlarda seni tatmin etmeyecek

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,621
7,330
113
Cebinde 100 lira varken 2 binlira büyük bi paraysa bu da çok büyük bi para kral. Temiz bı araba alınır 15-20 gün sonra 50 100 zararla satılır tekrar kaybedilirdi. Senaryo hep aynı. Sadece sen bu durumu sürdürememissin. Biraz cepte kalaydi iyidi yine gidecek zaten de.

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Arkadaşlar bir ihtimal daha var 1 haftada 2 max aldık kaybettik 1 yayıncının bilet çekilişi var totalde 800 biletim var casibomda 1 Milyon TL bana çıkarsa onuda batırırmıyım bu kafayla 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Cebinde 100 lira varken 2 binlira büyük bi paraysa bu da çok büyük bi para kral. Temiz bı araba alınır 15-20 gün sonra 50 100 zararla satılır tekrar kaybedilirdi. Senaryo hep aynı. Sadece sen bu durumu sürdürememissin. Biraz cepte kalaydi iyidi yine gidecek zaten de.
Arabayı kardeşimin üzerine alıcaktım satmayayim diye bundada vardır bir hayır diyorum ama içimdeki sıkıntıyı geçiremiyorum ne yapacağız bakalım

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,535
1,763
113
cok kötü bi durum. muhtelemen 2 sene kazanc yuzu görmeyip cok zor durumlara duseceksın
acı ama dogrular bunlar. bu paraları max alarak yapmıssın yani standart bir oyun şeklinle değil. yani demek ıstedıgım 200 300 betlerle oynayıp haftada bir bu kazancları almadın yani bu kazancları normal oynama tarzınla alamazsın. cok büyük hata yapmıssın.
cok uzun bi zaman bu kazancları almayıp pisman olacaksın.
en mantıklı en saglıklı yontem suan uzun bı sure ara vermek ve asla borcla tekrar oynamamak. %100 cok ağır borclara gırıp mahvedıceksın 2 3 yılını. yapma yani. dopaminin *mına koymussun yeter.
5 sene oynayıp 1 kere max alamayan ınsanlar var. bir daha alamayacaksın o sebeple arama.
bırak.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,621
7,330
113
Arabayı kardeşimin üzerine alıcaktım satmayayim diye bundada vardır bir hayır diyorum ama içimdeki sıkıntıyı geçiremiyorum ne yapacağız bakalım
2-3 gün boyunca wiski iç kral. Pambuk gibi olursun. Takma kafaya giden gitmis.

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
2-3 gün boyunca wiski iç kral. Pambuk gibi olursun. Takma kafaya giden gitmis.
cok kötü bi durum. muhtelemen 2 sene kazanc yuzu görmeyip cok zor durumlara duseceksın
acı ama dogrular bunlar. bu paraları max alarak yapmıssın yani standart bir oyun şeklinle değil. yani demek ıstedıgım 200 300 betlerle oynayıp haftada bir bu kazancları almadın yani bu kazancları normal oynama tarzınla alamazsın. cok büyük hata yapmıssın.
cok uzun bi zaman bu kazancları almayıp pisman olacaksın.
en mantıklı en saglıklı yontem suan uzun bı sure ara vermek ve asla borcla tekrar oynamamak. %100 cok ağır borclara gırıp mahvedıceksın 2 3 yılını. yapma yani. dopaminin *mına koymussun yeter.
5 sene oynayıp 1 kere max alamayan ınsanlar var. bir daha alamayacaksın o sebeple arama.
bırak.
Normalde 40 50 k atıp 200 300 betlerle agresif oynuyorum kasa o kadar tavan olunca betler 2000 3000 e çıktı ben kafayı yemişim ama 1 ay ara vermem şart dediğin gibi bende sonumu iyi görmüyorum

Enqover39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
273
99
28
Bende bir kere 330.000 gördüm borçlarımı sıfırladım dedim sonra kasayı sıfırladım 1 hafta kendıme gelemedim sonra şunu anladım bu işin doyum noktası yok kazansam da baktım çekmiyorum dedim o günden sonra 1 kuruş yatirmadim sitelere kendime geldim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,621
7,330
113

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Bende bir kere 330.000 gördüm borçlarımı sıfırladım dedim sonra kasayı sıfırladım 1 hafta kendıme gelemedim sonra şunu anladım bu işin doyum noktası yok kazansam da baktım çekmiyorum dedim o günden sonra 1 kuruş yatirmadim sitelere kendime geldim
Galiba benimde bıraktığım gün olarak tarihime geçecek öyle hissediyorum. Arabayı alsaydık iyiydi ama kısmet ne diyeyimki

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,280
963
113
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
Güzel koymuşsunda yapicak bişe yok dost önce verir alır kayıp kayıp snra bnka hesapları sıfır bnde çok yaşadım geçmiş olsun

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,222
3,897
113
Anlayışın için teşekkür ederim
Dalga geçmek için gülmedim ama kank 1.2 milyon yarısı kadar grand vurup 3 senedir hayatımı düzene soktum o hatayı yapmasına sinirden güldüm yazık yazdım zaten gerçekten kendini böyle ayna karşısında iki tokat atıp bir daha göremeyeceği bi meblağı elinden kaçırmasına kızması lazım göremeyecek çünkü ip kaydedildi daha zırnık vermez pragmatik