Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açgözlülük ve Aptallık!

Sonerccc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
409
91
28
Roulette 1-18 bide 19-16 yazan yer var yani 1-18 oynarsan 1 den 18 kadar hangi düşük sayı gelirse ne basarsan 1 kat fazlasını alıyorsun aynı şekilde 19-36 oynarsan 19 dan 36 kadar ne gelirse kazanıyorsun çok kazandım bu şekilde tümbette 7 ay önce 2k başladım 125k bitirdim şans birazda insanın bigun bi şansı gelir bugün benim günüm dersin ya öyle işte
Sen köşelere bı oyna dıyosun

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Roulette numaralar gelmiyor kı knka nasıl yapayım numaraları nerden bılcez
Kanka önce masaya gir bi yarım saat oyunu izle son atan numaralara bak acele etme kendi kafanda bir çıkarım kurmaya çalış yavaş yavaş acele etmeden 2 yanlı 3 yanlı hissettiğin sayılara bas

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,189
2,558
113
Yapacak bişe yok reis 1_2 hafta birşeyden tad tuz almazsın bende tecrübe ettim. İşe gidesin gelmez . Hata edipte borca girme derim sana

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
109
43
Kanka önce masaya gir bi yarım saat oyunu izle son atan numaralara bak acele etme kendi kafanda bir çıkarım kurmaya çalış yavaş yavaş acele etmeden 2 yanlı 3 yanlı hissettiğin sayılara bas
Kendi derdin varken başkasına yardım eden adamdan kötülük gelmez hakkında hayırlısı olsun Tekrar geçmiş olsun

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Geçmiş olsun Sana 1 şey olmasın aga Giden Her Zaman Para Olsun Sıkma Canını
Öyle vallaha evdekilere arabayı gösterip bunu alıyorum diye şov yapmasam iyiydi. Onlarada içimi dökücem artık belki böyle yaşanıp kumarı bırakmam gerekiyordu hayırlısı bakalım. Kazanıp bırakamadık kaybedip bırakıyoruz maalesef

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,189
2,558
113
Öyle vallaha evdekilere arabayı gösterip bunu alıyorum diye şov yapmasam iyiydi. Onlarada içimi dökücem artık belki böyle yaşanıp kumarı bırakmam gerekiyordu hayırlısı bakalım. Kazanıp bırakamadık kaybedip bırakıyoruz maalesef
İddadan mı aldım dedin parayı

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,973
1,336
113
Merhaba arkadaşlar, son 1 haftadır size yaşadıklarımı anlatmak içimi döküp bir nebze olsun rahatlamak istedim.
6 Eylül de betgit de starlightda 450 bin max win kazandım. (https://www.pplink.social/kq7mfMFqcq)
O gün toplam 610 Bin TL çekim yaptım ve pazar günü daha 24 saat bile geçmeden bütün parayı başka siteye geri verdim. 1 hafta boyunca kendime çok kızdım ve nasıl böyle olur kendine hakik olman lazım vs vs kendimle mücadele ettim ve kendime öğütler yalandan nasihatlar verdim. Tam bir hafta sonra yani dün pazar günü Casibom sitesinde gates de yine bir max win aldım bu sefer 750 bin TL (https://www.pplink.social/dcbWemE5rn) toplam kasam 790 bindi ve casibomda seviyeye göre çekim ve 24 saatde bir çekim yüzünden 300 bin TL çekim verdim. 490 bin TL sitedeydi. Sitedeki paraya dokunmayayim diye 300 binden 70 bin ile Tümbete girdim ve kaybettim. Gece saat 12 sularında casibomdaki 490 bin tl yi 600 bin yaptım ve toplam 830 bin TL ye araba almaya karar verdim. Aradan 1 saat sonra içime işleyen şeytan beni uyandırdı ve sabah saat 5 e kadar önce sitedeki 600 bini sonrada hesaba çektiğim 230 bini kaybettim ve şuanda ki durumumu ne siz sorun ne ben söyliyeyim. Bu açgözlülük ve aptallıkla nasıl başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu yaşadıklarımı anlatıp içimi ferahlatmak istedim herkese hayırlı haftalar..
Bugün 26 bin ödemem vardı dün 21 bin lira çekim yaptım 5 bin eksik var diye elde olan 21 bini kaybettim üstüne de tekrar 11 bin borç yaptım hep böyle akıllanmıyoruz :)

Tyozer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
155
43
Gece 12 den şu saate kadar 3. Paket sigarayı devirdik anasını satim psikoloji iflas etti psikolog yokmu 🙃

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
791
415
63
ben bugün maaşı yedim diye kafayı yiyorum 750 yesem ne yapardım bilmiyorum

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,222
3,897
113
Valla gülme emojisi attım konuya ama gerçekten yazık bu kadar büyük bağımlılık mutlaka bırakman lazım ben 15 yıldır oynuyorum bu boku yaklaşık 3 sene önce en dibi gördükten sonra grand aldım 4 icra dosyası kapattım 1 tanede araba aldım 3 yıldır elim titreye titreye 500-1000 lira atıyorum hiç gerek yok aldıysan gideceksin 1 milyon az para değil

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
109
43
Aga kumarı bırakmanın en kolay yolunu sana direk soylicem. Kumarı bırakmanın en basit yolu çevre yani dost arkadaş ortamı yapman lazım ve bir kız arkadaşın olması lazım bunlar olduğu zaman telefonuna bile vakit ayırmasn kumar oynayan insanlar genelde tek tabanca takılıyor aslında ortak özelliklerimiz var benden sana dost tavsiyesi düşün derim

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,973
1,336
113
Bugün 26 bin ödemem vardı dün 21 bin lira çekim yaptım 5 bin eksik var diye elde olan 21 bini kaybettim üstüne de tekrar 11 bin borç yaptım hep böyle akıllanmıyoruz :)
Şimdi peder 11 bin anne 15 bin lira bekliyor total borç 37 bin sadece aileye banka ıvır zıvır saymıyorum hakkımızda hayırlısı