Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling abree | Mini Roll 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,765
5,702
113
5 gun once yemis umarim 1 haftaliktor kalici olsa duyurudan gecrdi ismi buyuk ihtkmalle 2 gun sonra kqlkar
Adam zaten çalışmıyordu durumu sıkıntılıydı buradan kod dan , bonuslardan, rollerden sigara parasını çıkarıyordu kim sebep olduysa Allah bildiği gibi yapsın başkada birşey demiyorum

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,258
9,787
113
Kral insanların psikolojisi pamuk ipligine bağlı böyle durumlarda karşılıklı münakaşaya girmemek lazım
Olabilir dost bi insanın karısına namusuna sövülmez. Kendisi de sonradan hatasını kabul etti özür diledi ama iş işten geçti ikiside banlandı

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,765
3,233
113
Forumda insanı çileden çıkaran insan çok adamın damarına nasil bastilarsa o küfürü etmiş yoksa o toplara girecek adam değil..
Forumda öyle tipler varki zorla anasına küfür ettirip ban yedirmeye çalışanlar var. Engellediğim kalitesiz evladı şerefsizler var . Sinir olunca küfür edince geçici ban direk maalesef

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,258
9,787
113
Ne diyeyim kral ya hoş şeyler değil tabi, ama o iki tarafında olayı o noktaya getirmemesi lazımdı bence
Bilemiyorum biri birinin mesajını gülme emojisi atmış heralde ondan sonra o da ona atmış sonra niye attın niye atmadın derken haylan metci diyor muroya. Muroda karısına laf ediyor. Öncesinde olanlar saçmalıktan ibaret yani muronun kendini tutması lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...