- 871
- 387
- 63
Bol şansAldık geldik bakalım
Bol şansAldık geldik bakalım
Hapise girmis olabilir surekli adliye diyordu@bella @sinansrml63 @zeisy @cemsin @JoeQuanqa @Beeinvaan @makina123 Krallar totemci dostumuz @Muroo1988 den haberi olan var mı? Bu adam öldü mü kaldı mı ne oldu acaba?
Ban yemiş kalıcı olabilir@bella @sinansrml63 @zeisy @cemsin @JoeQuanqa @Beeinvaan @makina123 Krallar totemci dostumuz @Muroo1988 den haberi olan var mı? Bu adam öldü mü kaldı mı ne oldu acaba?
Kral gariban adamdı kimseye bir zararı yoktu inşallah dediğin gibi degildirBan yemiş kalıcı olabilir
Ban yemiş kral@bella @sinansrml63 @zeisy @cemsin @JoeQuanqa @Beeinvaan @makina123 Krallar totemci dostumuz @Muroo1988 den haberi olan var mı? Bu adam öldü mü kaldı mı ne oldu acaba?
Eski mesajlara baktim banlanmasindan soz ediliyor birinin karisina sovmüş@bella @sinansrml63 @zeisy @cemsin @JoeQuanqa @Beeinvaan @makina123 Krallar totemci dostumuz @Muroo1988 den haberi olan var mı? Bu adam öldü mü kaldı mı ne oldu acaba?
Geçici ban büyük ihtimalleEski mesajlara baktim banlanmasindan soz ediliyor birinin karisina sovmüş
Forumda insanı çileden çıkaran insan çok adamın damarına nasil bastilarsa o küfürü etmiş yoksa o toplara girecek adam değil..Eski mesajlara baktim banlanmasindan soz ediliyor birinin karisina sovmüş
5 gun once yemis umarim 1 haftaliktor kalici olsa duyurudan gecrdi ismi buyuk ihtkmalle 2 gun sonra kqlkarGeçici ban büyük ihtimalle
İnşallah dediğin gibidirGeçici ban büyük ihtimalle
Dogrufur severim onu ekmeginde sakin bi adamdiForumda insanı çileden çıkaran insan çok adamın damarına nasil bastilarsa o küfürü etmiş yoksa o toplara girecek adam değil..
Adam zaten çalışmıyordu durumu sıkıntılıydı buradan kod dan , bonuslardan, rollerden sigara parasını çıkarıyordu kim sebep olduysa Allah bildiği gibi yapsın başkada birşey demiyorum5 gun once yemis umarim 1 haftaliktor kalici olsa duyurudan gecrdi ismi buyuk ihtkmalle 2 gun sonra kqlkar
Kral insanların psikolojisi pamuk ipligine bağlı böyle durumlarda karşılıklı münakaşaya girmemek lazım%1000 muro haksızdı dost
Tam benim maçlar işte ama hep para yokken denk gelirKral gariban adamdı kimseye bir zararı yoktu inşallah dediğin gibi degildir
Olabilir dost bi insanın karısına namusuna sövülmez. Kendisi de sonradan hatasını kabul etti özür diledi ama iş işten geçti ikiside banlandıKral insanların psikolojisi pamuk ipligine bağlı böyle durumlarda karşılıklı münakaşaya girmemek lazım
Forumda öyle tipler varki zorla anasına küfür ettirip ban yedirmeye çalışanlar var. Engellediğim kalitesiz evladı şerefsizler var . Sinir olunca küfür edince geçici ban direk maalesefForumda insanı çileden çıkaran insan çok adamın damarına nasil bastilarsa o küfürü etmiş yoksa o toplara girecek adam değil..
Ne diyeyim kral ya hoş şeyler değil tabi, ama o iki tarafında olayı o noktaya getirmemesi lazımdı benceOlabilir dost bi insanın karısına namusuna sövülmez. Kendisi de sonradan hatasını kabul etti özür diledi ama iş işten geçti ikiside banlandı
Haklısın kralForumda öyle tipler varki zorla anasına küfür ettirip ban yedirmeye çalışanlar var. Engellediğim kalitesiz evladı şerefsizler var . Sinir olunca küfür edince geçici ban direk maalesef
Bilemiyorum biri birinin mesajını gülme emojisi atmış heralde ondan sonra o da ona atmış sonra niye attın niye atmadın derken haylan metci diyor muroya. Muroda karısına laf ediyor. Öncesinde olanlar saçmalıktan ibaret yani muronun kendini tutması lazımdıNe diyeyim kral ya hoş şeyler değil tabi, ama o iki tarafında olayı o noktaya getirmemesi lazımdı bence